Πού πάει η Paris Hilton με το ροζ αμάξι της;

Σαν άλλη barbie εμφανίστηκε η διάσημη κληρονόμος Paris Hilton, να οδηγεί στους δρόμους του Beverly Hills… Κι αυτό γιατί στον κόσμο της Paris, ο καθένας μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της αρεσκείας του στο χρώμα που του αρέσει.

Ο λόγος για το πανάκριβο αυτοκίνητο της κακομαθημένης κληρονόμου, που δεν είναι άλλο από μια ροζ Bentley. Η ίδια έκανε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δώρο στον εαυτό της, το Δεκέμβριο του 2008 και υπολογίζεται πως της είχε κοστίσει γύρω στις 135,000 λίρες.

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, απαθανάτισε χθες την 29χρονη Paris, να πηγαίνει με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της αδελφής της Nicky, όπου θα μετακομίσει για τα γυρίσματα της νέας της σειρά. Αυτό που προκάλεσε βέβαια, μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι μόνο η ροζ Bentley, αλλά το ροζ φορτηγάκι της μεταφορικής που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το αμάξι της και μετέφερε τα έπιπλα για τη μετακόμιση στο σπίτι της αδελφής της…
H Paris βρέθηκε εκεί φορώντας ένα σκισμένο τζιν με ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin και ακριβά γυαλιά ηλίου και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τη διαφορά!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Paris, δεν είναι η μοναδική ντίβα που κυκλοφορεί με ροζ αυτοκίνητο, καθώς τα βήματά της ακολούθησε και η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με μια ροζ porche στο κέντρο της Αθήνας!

Read More

And More