Aλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ταξίδι αναψυχής και… αναζωογόνησης στη Σαντορίνη

Όσο κι αν στη Σουηδία έχει βρει τον επαγγελματικό της βηματισμό, ένα γρήγορο ταξιδάκι στην Ελλάδα για ήλιο, θάλασσα και χαλάρωση είναι πάντα απαραίτητο. Η Αλεξάνδρα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με μεγάλη παρέα στο νησί της Σαντορίνης, όπου ξέφυγε για λίγο από δουλειά και υποχρεώσεις απολαμβάνοντας την ξεχωριστή φύση και ρίχνοντάς το στα αγαπημένα της σπορ.

Δες το εντυπωσιακό φωτογραφικό album των διακοπών της που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες, αφού η Αλεξάνδρα πήρε το αεροπλάνου του γυρισμού για το Βορρά.

Διαβάζουμε στο twitter, μεταξύ ακαταλαβίστικων σουηδικών (συγνώμη Αλεξάνδρα, αλλά δεν μπορέσαμε να τα αποκρυπτογραφήσουμε), πως η ίδια αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι μαζί με μεγάλη συντροφιά για γυμναστική, χαλάρωση και ευεξία. Είναι φορές που θέλεις να παγώσεις τη στιγμή αναφέρει για τη διαμονή της εκεί μέσα από το twitter.

Θέα από ψηλά και η Αλεξάνδρα με κοτσίδα α λα Lara Croft, κατά κόσμον Angelina Jolie, η οποία άλλωστε έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές το νησί.

Το ηφαιστειογενές υπέδαφος κάνει το σκηνικό μοναδικό, ενώ και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μόνο γαλήνη μπορεί να σου εμπνεύσει.

Η Αλεξάνδρα γυμνάζεται και μάλιστα πολύ! Απόδειξη; Η γραμμωμένη πλάτη πουθ ξεχωρίζει στο εξώπλατο σύνολο (φωτό αριστερά) και φυσικά η εντυπωσιακή σιλουέτα της με μαγιό.

… και ακόμη πιο τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες όπου γυμνάζεται εντατικά. Επιδίδεται στην acroyoga, ένα είδος Yoga στην ακροθαλασσιά που έχει γίνει τάση στη Σαντορίνη.

Αλλά η ευεξία και η χαλάρωση της yoga δεν αρκεί για την Αλεξάνδρα! Έτσι βρήκε ευκαιρία να “ξεδώσει” με άκρως εκτονωτικό Kick Boxing!

Read More

And More