Σόφη Πασχάλη: Ξεκινάνε οι καλοκαιρινές εξορμήσεις της!

Σε μία πολύ όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Σόφη Πασχάλη, με πολύ δουλειά αλλά και όμορφες στιγμές. Άλλωστε το καλοκαίρι ξεκίνησε και μαζί του και οι πρώτες εξορμήσεις! Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να μην της επιτρέπουν να λείπει πολλές μέρες από την Αθήνα αλλά η σέξι γυμνάστρια έχει ήδη οργανώσει τις μικρές αποδράσεις της.

/

Πρώτος σταθμός θα είναι η Μύκονος. Η Σόφη, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα ταξιδέψει στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων με πολύ καλές της φίλες. Θα δώσει το “παρών” στο τελευταίο εργένικο πάρτι μιας καλής της φίλης. Το περιμένει όπως καταλαβαίνεις με μεγάλο ενθουσιασμό!

/

Μέχρι τότε, συνεχίζει να γυμνάζει το κόσμο αλλά και να κάνει ασχολείται με την σειρά ρούχων που
κυκλοφορεί.

/

Για τις ανάγκες της νέας κολεξιόν έκανε μία εντυπωσιακή και σέξι φωτογράφιση την οποία θα δεις πρώτη αποκλειστικά από το TLIFE. Φυσικά, έγινε με διάθεση άκρως καλοκαιρινή!

/

Η Σόφη, έχοντας πια την εμπειρία των προηγούμενων φωτογραφήσεων, ποζάρει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο φακό Ιωάννας Τζερούμη. Το μακογιάζ της επιμελήθηκε η Βάνα Νακοπούλου.

/

Το μαγευτικό background της φωτογράφισης είναι στο σπίτι καλού οικογενειακού φίλου της γυμνάστριας στο Κορωπί. “Η Σόφη νιώθει ευγνώμων για την βοήθειά και για την πιθανή αναστάτωση που μπορεί να του προκαλέσανε”, λέει στο TLIFE στενός συνεργάτης της.

/

“Την ημέρα της φωτογράφισης ήταν στο σπίτι και η μικρή εγγονή του που βοηθούσε τη Φένια Στεφανίδη, την ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ZINI, με το styling. Ήταν μία πραγματικά πολύ ωραία φωτογράφιση με πολύ οικείο κλίμα”, συνεχίζει στο TLIFE η ίδια πηγή.

/

Read More

And More