Ηλίας Ψινάκης: Το “The Voice” είναι το μόνο αξιοπρεπές show

Ο Ηλίας Ψινάκης, εξηγεί για ποιο λόγο απεχθάνεται την λέξη δήμαρχος και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τον Δήμο Μαραθώνα γνωστό σε όλο το πλανήτη αλλά και διεθνή τουριστικό προορισμό.

Ο Ηλίας Ψινάκης μιλάει στο People και αποκαλύπτει τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, αποκαλύπτει τη νέα τηλεοπτική του αδυναμία και εξηγεί γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με δημοτική αρχή ήταν την περίοδο που είχε βάλει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Τότε είχε βγει πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ψήφους σε όλη την Ελλάδα.
Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, πέρασα ένα πανεπιστήμιο προβλημάτων, διότι τα προβλήματα στην πρωτεύουσα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι στο Μαραθώνα. Επειδή ο Κακλαμάνης δεν είχε βγει δήμαρχος Αθηναίων, ήμασταν μειοψηφία και διακοσμητικά στοιχεία. Μόνο αν είσαι δήμαρχος, μπορείς να κάνεις έργο παραδέχεται.

Οι απόψεις των φίλων του ήταν αντικρουόμενες σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με τη δημοτική αρχή. Αρκετοί μού έλεγαν να μην μπλέξω. Υπήρξαν, όμως, κι εκείνοι που με παρότρυναν να βοηθήσω με τον τρόπο μου το μέρος όπου ζω να ορθοποδήσει. Με αυτό το σκεπτικό, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για το δήμο Μαραθώνα.

Πετυχαίνω πάντα αυτό που θέλω, διότι ερευνώ από πριν αν μπορώ να το κάνω. Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως είμαι διάνοια. Δεν ισχύει εξηγεί στο People.

Για την τηλεόραση, λέει ότι δεν του λείπει.
Αυτό που θα με ενδιέφερε να κάνω είναι ένα talk show, μέσα από το οποίο θα βοηθάω τους άπορους. Ήταν στα σκαριά, αλλά λόγω της εμπλοκής μου στις δημοτικές εκλογές το άφησα λέει. Αυτή την περίοδο δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Από την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, θεωρώ πως το The Voice είναι το μόνο αξιοπρεπές show.

Μάλιστα, θα τον ενδιέφερε ακόμα και να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο talent show. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, διότι, εκτός από τη φιλία μου με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, πιστεύω πως το concept είναι εξαιρετικό.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More