Αντώνης Ρέμος: “Θέλω ο γάμος μου να γίνει σε κλειστό κύκλο”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για όλα στα «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV. Εξομολογήθηκε πότε ένιωσε πληγωμένος και αδικημένος, ποια κοπέλα είναι κορίτσι για σπίτι για εκείνον ενώ σχολίασε και την κατάσταση της χώρας που πλήττεται λόγω της οικονομικής κρίσης.

“Οι Έλληνες πληρώνουμε τα λάθη μας. Φταίμε κι εμείς για ότι έχει γίνει”, δήλωσε ο τραγουδιστής για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Ο ίδιος έχει αναγκαστεί να κάνει περικοπές σε πράγματα στην καθημερινότητά του και φυσικά να ρίξει το κασέ του. “Όλοι μας έχουμε κάνει τις υποχωρήσεις μας, έχουμε κάνει μια διαπραγμάτευση μέσα μας και πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή από όλους”, εξήγησε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε φυσικά και στον Ηρακλή για τον οποίο πρόσφατα απολογήθηκε στη δικαιοσύνη. “Πέρα από το ό,τι πίστευα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα, που τελικά αποδείχθηκε ένα τεράστιο λάθος, δεν έχω κάνει καμία άλλη υπερβολή στη ζωή μου. Σε όλα τα άλλα, λειτουργούσα πολύ φυσιολογικά και συνεχίζω να λειτουργώ φυσιολογικά και ταπεινά”, ανέφερε.

Εκμυστηρεύτηκε ότι στην προσωπική του ζωλη αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά και πολύ ηρεμος. Όσο για το πώς σκέφτεται το γάμο του όταν και όποτε γίνει είπε: “Θα ήθελα να γίνει σε αρκετά κλειστό κύκλο. Χαίρομαι να χαίρονται μαζί μου οι άνθρωποι που με αγαπάνε αλλά μια τέτοια στιγμή είναι για τους πολύ πιο κοντινούς σου ανθρώπους”.

Ο Αντώνης μίλησε και για την νέα προσπάθεια του καλού του φίλου Γρηγόρη Αρναούτογλου να γράψει βιβλίο. Ο τραγουδιστής ήταν δίπλα του στην παρουσίαση αλλά παραδέχτηκε ότι δεν έχει προλάβει να το διαβάσει ακόμα. Εκείνος δεν θα μπορούσε, όπως δήλωσε, να γράψει βιβλίο!

Read More

And More