Κ. Ρένεση: “Δεν θα βάλω ψηλοτάκουνα για να πάω στο σούπερ μάρκετ”

Η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Αθώος η Ένοχος” και φωτογραφίζεται με ροκ διάθεση ενώ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Μίλησε για το χρώμα των μαλλιών της και εξομολογήθηκε ότι θα ήταν καστανή αν δεν το απαιτούσαν οι ρόλοι της! “Δεν φτιάχνω το στερεότυπο της ξανθιάς γιατί εγώ κανονικά δεν θα ήμουν ξανθιά. Θυμάμαι, όταν έκανα την αλλαγή, είχα πάθει σοκ… Το ξανθό είναι ψυχρό και αντιπροσωπεύει έναν πιο αδύναμο άνθρωπο, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το δικό μου δυναμικό ψυχισμό” εξομολογήθηκε στο περιοδικό “In Style”.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε το πως της αρέσει να ντύνεται στην καθημερινή της ζωή:”Όταν έχεις ρόλους που τονίζουν τόσο το σεξαπίλ, προσπαθείς να προβάλεις στην προσωπική σου ζωή ότι δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω από μια σέξι εμφάνιση . Φοράω τις φόρμες μου, τα T-shirts μου, πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά. Θέλω οι γύρω μου να με βλέπουν ως ένα φυσιολογικό άτομο.”

Η Κλέλια μίλησε ακόμα για το στυλ της και δήλωσε: “Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση μου, δεν σκέφτομαι ώρες το θα βάλω, με ενδιαφέρει να είναι άνετη μ,ε τα ρούχα που φοράω και προφανώς, αυτό είναι το προσωπικό μου στιλ.

Read More

And More