Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η μικρή τους κόρη έγινε δυο ετών! Η τρυφερή φωτογραφία της Αριάδνης!

Τα δυο της χρόνια έκλεισε χθες η μικρότερη κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, Αριάδνη. Το ζευγάρι που έχει άλλα δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αναστασία γιόρτασαν τα γενέθλια της Αριάδνης ενώ η μαμά Κάτια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία της μικρής με έναν υπέροχο ροζ φιόγκο στα καστανόξανθα μαλλιά της!


Η Αριάδνη μας γιορτάζει! emojiemojiemoji#happybirthday #angel #love #babylove έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Κάτια για να δεχθεί δεκάδες ευχές και χρόνια πολλά για τη μικρή της πριγκίπισσα.

Ο Σάκης και η Κάτια έχουν τρομερή αδυναμία και στα τρία του παιδιά αλλά όπως είναι λογικό η Αριάδνη που είναι ακόμα μωρό, τους έχει ξετρελάνει. Η Κάτια λατρεύει την καθημερινότητα στο σπίτι με τα τρια “ζουζούνια” και συχνά μοιράζεται στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το ζευγάρι παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με το Σάκη βέβαια να λείπει περισσότερο από το σπίτι λόγω των παραστάσεων του “Ηρακλή οι 12 άθλοι” ,πάντα βρίσκει χρόνο για να τον περάσουν μαζί οι δυο τους, και είναι αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, όσο ποτέ.

Προχθές η Κάτια, δημοσίευσε φωτογραφία με τον Σάκη γράφοντας για τις ιδιωτικές πολύτιμες στιγμές που ζουν μαζί! Διάβασε εδώ


Read More

And More