Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.12.2012 | 07:19
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Σ. Ρουβάς: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που τον γέμισε χαρά! Φωτογραφίες

Σ. Ρουβάς: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που τον γέμισε χαρά! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Σάκης Ρουβάς αγαπάει πολύ τα παιδιά και είναι στο πλευρό τους κάθε φορά που τον έχουν ανάγκη. Ως αγγελιοφόρος της Ελπίδας στηρίζει το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων. Άλλωστε το έχει υποσχεθεί στα παιδιά και δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε φέτος.

/

Σε κλίμα γιορτινό, στο κυλικείο του Νοσοκομείου, τα παιδιά βρήκαν μολύβια, μπογιές, πολύχρωμα χαρτόνια και κορδέλες και ένα σωρό άλλα υλικά, όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η progressive, για να φτιάξουν μόνα τους τις ευχές και τα στολίδια για το Δένδρο των Ευχών- ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο που στα κλαδιά του αντί για στολίδια κρέμονται οι γραπτές ευχές μικρών και μεγάλων.

/

Η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Σάκης Ρουβάς κρέμασαν πρώτοι τη δική τους ευχή, και μετά μαζί με τα παιδιά, έβαλαν ένα-ένα τα στολίδια και τις ευχές τους, δημιουργώντας έτσι ένα πανέμορφο Δένδρο Ευχών. Τα παιδιά ανάμεσα σε άλλα έφτιαξαν και καρτούλες και δωράκια ειδικά για τον αγαπημένο τους Σάκη και τους τα χάρισαν για να ανταποδώσουν την χαρά που τους δίνει.

/

Ο ίδιος ανέβασε μία από αυτές τις καρτούλες στο instagram σημειώνοντας πόση δύναμη του δίνουν αυτά τα παιδιά. Ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης γιατί κάθε φορά μέσα από την επαφή του με τα παιδιά ξανανιώνει και η αγάπη που εισπράττει είναι το καλύτερο δώρο!

/

Η επίσκεψη του αγαπημένου τραγουδιστή συνεχίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, για αρκετές ώρες με βόλτα σε όλα τα δωμάτια των παιδιών όπου μιλούσε με το καθένα ξεχωριστά και αντάλλασσε χαμόγελα και ευχές. Στη συνέχεια, δεν αρνήθηκε να βρεθεί και σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου για να δώσει χαρά στα παιδιά.Ο Σάκης έχει αποδείξει πολλές φορές έμπρακτα την ευαισθησία του για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και αρκετές φορές βρίσκεται στην Ογκολογική Μονάδα χωρίς οι επισκέψεις του να δουν το φως της δημοσιότητας. Φροντίζει διακριτικά να είναι δίπλα τους, να ενισχύει και να στηρίζει το έργο της Ελπίδας και η χαρά και η αγάπη που παίρνει είναι αυτά που του δίνουν δύναμη να συνεχίσει.

Ο Σάκης είναι καλύτερος μπαμπάς του κόσμου για τα δικά του παιδιά αλλά και ο καλύτερος αγγελιοφόρος για τα παιδιά της Ελπίδας!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10