Σάκης Ρουβάς: Επισκέφτηκε τον τάφο του Καζαντζάκη

Στον πυρετό των γυρισμάτων για τους “Ήρωες” βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσει ανθρώπους με όμορφες και αληθινές ιστορίες. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει σύντομα αλλά μέχρι τότε μας δίνει μία μικρή γεύση μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instragram.

Το πρώτο γύρισμα έγινε στην Αθήνα, επόμενος σταθμός τα Τρίκαλα και έπειτα το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με τον μικρό Ηλία. Στους δύο τελευταίους προορισμούς αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, για να αφουγκραστεί τις ιστορίες και τα γυρίσματα κράτησαν περισσότερο.

Η συνέχεια τον βρίσκει με πολλούς ακόμα ήρωες και τελευταίο σταθμό την Κρήτη. Είναι ένα νησί που αγαπάει ιδιαίτερα και έχει επισκεφτεί πολλές φορές για να δώσει sold out συναυλίες ενώ είναι και το μέρος όπου γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη! Κάθε φορά λοιπόν που επισκέπτεται τα μέρη αυτά η χαρά του είναι μεγάλη!


Την πρώτη μέρα του Μάη λοιπόν ο Σάκης βρέθηκε στο όμορφο Ηράκλειο και μάλιστα επισκέφτηκε τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη όπου άφησε ένα λουλούδι. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της πόλης που βρίσκεται πάνω στα ενετικά τείχη .

Η φράση που αναγράφεται επάνω στον τάφο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, συμπυκνώνει όλο το νόημα της ιστορίας που συνάντησαν στην Κρήτη.

Ο Σάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από το πως εξελίσσεται το όλο concept, όπως εξηγεί στο TLIFE στενός συνεργάτης του, καθώς η επαφή με τον κόσμο είναι κάτι που απολαμβάνει όσο τίποτα. Του αρέσει να ακούει τις ιστορίες τους και να μοιράζονται μαζί του τα θέματά τους, είναι μια διαδιακασία τόσο εκείνον όσο και τους “ηρωές” του καλύτερους!

Read More

And More