Σ. Ρουβάς: H φωτογραφία μετά τη σκληρή προπόνηση και ο μικρός τραυματισμός

Μπορεί να έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα όμως ο Σάκης Ρουβάς καταφέρνει να ξεκλέψει πάντα λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Ανάμεσα στα πράγματα που του αρέσει να κάνει είναι φυσικά και η γυμναστική. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της showbiz!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μάλιστα μας έδωσε μία μικρή γεύση από την προπόνηση που κάνει ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο instragram! Ο Σάκης είναι καθισμένος στο πάτωμα μετά την κουραστική εξάσκηση στο Brazilian jiu-jitsu και όπως βλέπεις η προπόνηση ήταν τόσο σκληρή που ο τραγουδιστής έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι του.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/04-06/sakis_rouvas.jpg

Του αρέσουν τα δυναμικά αθλήματα και τον γεμίζουν ενέργεια. Την οποία άλλωστε χρειάζεται αυτό το διάστημα για να αντεπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις του. Παράλληλα με τους “Ήρωες” ο Σάκης δουλεύει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Πρόσφατα απολαύσαμε το teaser του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Μια χαρά να περνάς” σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Μετά από αρκετά χρόνια, από το 1998, ο τραγουδιστής σνεργάζεται και πάλι με τον γνωστό συνθέτη ετοιμάζοντας κάτι ιδιαίτερο!

Άκου το νέο τραγούδι του Σάκη!

Read More

And More