Αγνώριστος ο Russel Crowe! Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με παραπανίσια κιλά

Είναι γνωστός για την μυϊκή διάπλαση του παίζοντας το Μάξιμο στο ιστορικό έπος ” Ο Μονομάχος”. Αλλά φαίνεται πως ο Russell Crowe έχει πάρει μερικά κιλά τους τελευταίους μήνες…

/

Ο 50χρονος ηθοποιός έδειχνε αρκετά εύσωμος στην τελευταία του εμφάνιση για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “The Nice Guys”, την Παρασκευή. Φορώντας ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα ανοιχτό μπλε δερμάτινο τζάκετ, η αλλαγή στο σώμα του ήταν ευδιάκριτη.

/

Σε σκηνοθεσία του Shane Black η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τoν Ryan Gosling αφηγείται την ιστορία ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που ερευνά την προφανή αυτοκτονία μίας πορνοστάρ στη δεκαετία του 1970 στο Λος Άντζελες και αποκαλύπτει μια συνωμοσία.

Εντωμεταξύ, ο Ryan φαινόταν πιο κομψά ντυμένος με ένα βαθύ μπλε κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο. Tόσο ο Ryan όσο και ο Russel έχουν δουλέψει πολύ για την ταινία από τον Οκτώβριο, με τα γυρίσματα που άρχισαν στην Ατλάντα, πριν μεταφερθούν στο Λος Άντζελες.

Η επερχόμενη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Matt Bomer και η Kim Basinger υπολογίζεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016.

Read More

And More