Σάκης Ρουβάς: Οι… διεθνείς ευχές για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Σάκης Ρουβάς και φυσικά δέχτηκε αμέτρητες ευχές. Τα social media γέμισαν με μηνύματα και φωτογραφίες του κορυφαίου Έλληνα σταρ επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.

Ανάμεσα σε αυτούς που του ευχήθηκαν για τα 43α γενέθλιά του και που ο Σάκης χάρηκε ιδιαίτερα τις ευχές ήταν τα παιδιά από το funclub του αλλά και από τα World Music Awards όπου απέσπασε πριν λίγο καιρό το βραβείο Greek Legend.

Ένα πολύ σημαντικό βραβείο που μαζί με την διάκριση για τις Βάκχες έκαναν τη χρονιά του Σάκη ακόμα πιο ξεχωριστή. Άλλωστε είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που το απέσπασε και μπήκε στο Πάνθεον των μεγαλύτερων εν ζωή καλλιτεχνών.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τα πάντα για τα βραβεία

Από αυτή τη χρονιά όμως ξεχωρίζουμε ακόμα, το φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour όπου αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά στάδια της χώρας. Σημαντική στιγμή είναι και η συμμετοχή του Σάκη στην ταινία «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη που αναμένεται, όπως μας είπε ο ίδιος, να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Μέχρι τότε τον απολαμβάνουμε στο Pantheon Theater να ενσαρκώνει τον αγαπημένο μυθικό ήρωα στην παράσταση “Ηρακλής, οι 12 άθλοι“.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το περσινό party γενεθλίων του

Εμείς, για να του ευχηθούμε χρόνια πολλά συγκεντρώσαμε τις 43 καλύτερες στιγμές της χρονιάς μέσα από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβασε στο instagram!

Read More

And More