Σάκης Ρουβάς: Είναι αυτό το καλύτερο εξώφυλλο της καριέρας του;

Στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη ποζάρει ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ γίνεται για άλλη μία φορά το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και πριν το δούμε να κυκλοφορεί στα περίπτερα μας έδωσε μία γεύση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Τόσο εκείνος όσο και η γνωστή φωτογράφος.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις


Ο Σάκης ποζάρει με αφορμή τη θεατρική του επιστροφή με την παράσταση “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” που κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου. Ένα έργο για το οποίο προετοιμάζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και το περιμένει με ενθουσιασμό καθώς πρόκειται για ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια. (δες εδώ όσα είχε πει ο Σάκης στο TLIFE για την παράσταση) Ο ρόλος του Ηρακλή τον βρίσκει σε μία πολύ ώριμη και γεμάτη φάση.


Ο Απόλλων Παπαθεοχάρης και η Μάρθα Φωκά ετοιμάζουν τις μάσκες της παράστασης

Ο Σάκης με το λιοντάρι της Νεμέας

Έχοντας “ρουφήξει” την ενέργεια και την αγάπη του κόσμου μέσα από την επιτυχημένη περιοδεία του The Ace Of Hearts Tour και έχοντας κερδίσει το πρώτο στοίχημα με τον ρόλο του Διόνυσου στις Βάκχες. Μάλιστα, είναι υποψήφιος για Βραβείο Αρχαίου Δράματος στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού 2014 για την ερμηνεία του αυτή.


Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το εξώφυλλο ίσως είναι ένα από τα καλύτερα της καριέρας του. Γιατί όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος και το βλέπεις και στην backstage φωτογραφία που ανέβασε στα social media. Άλλωστε ο Σάκης, για τις ανάγκες του ρόλου του, κάνει αρκετές ώρες γυμναστική καθημερινά για να αποκτήσει την κατάλληλη μυική διάπλαση.

Και μπορεί ο αθλητισμός και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνον, αλλά τους δύο τελευταίους μήνες προπονείται εντατικά και ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα.

Δες παρακάτω μερικά από τα καλύτερα εξώφυλλα του Σάκη, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα

Read More

And More