Ο Σάκης Ρουβάς παίζει ντέφι με πλανόδιους μουσικούς! Βίντεο

Στην αγαπημένη του Κρήτη βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, λίγες μόλις ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Chevalier στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο το οποίο φυσικά δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ταξίδεψε στο νησί μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσά τους είναι και ο μάνατζερ του Κωνσταντίνος Καφίρης ο οποίος μας έδωσε μία μικρή γεύση από την ανεμελιά του Σάκη -παρόλο που είναι στο νησί για δουλειές- ανεβάζοντας τα παρακάτω βίντεο.


Η Κρήτη είναι από τους αγαπημένους προορισμούς του Σάκη, έχει ιδιαίτερους δεσμούς μαζί της και κάθε φορά που βρίσκεται εκεί απολαμβάνει την κάθε στιγμή!

Θυμήσου εδώ τον κρητικό αέρα που είχε η βάφτιση της μικρότερης κόρης του, Αριάδνης. Τότε, είχε φορέσει την παραδοσιακή κρητική στολή και χόρεψε μαζί με τους βρακοφόρους που βρέθηκαν στο πάρτι που ακολούθησε.

Τις χορευτικές του ικανότητες όμως σε αυτούς τους ήχους μας είχε δείξει και πολύ νωρίτερα όταν με αφορμή το “The Ace of Heart Tour” είχε βρεθεί και πάλι στο Ηράκλειο.

Αυτή τη φορά βέβαια επέλεξε να κινηθεί σε διαφορετικούς ρυθμούς!

Read More

And More