Κ. Ζυγούλη: Εντυπωσίασε με τις κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες στο πλευρό του Σάκη!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην παράσταση Alegria η έγκυος Κάτια Ζυγούλη μαζί με τον αγγελιοφόρο της “Ελπίδας” Σάκη Ρουβά. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στην παράσταση “Alegria” του Cirque du soleil που ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο “Ελπίδα” και τράβηξε όλα τα βλέμματα.
Φορώντας ένα φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου σε παστέλ απόχρωση και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες, η Κάτια που είναι έγκυος στο τρίτο μωράκι της ήταν για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα σικ.

Ακόμη παρούσα στην παράσταση, τις οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία “Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών” που θα λειτουργήσει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του συλλόγου “Ελπίδα” ήταν και η πάντα κομψή κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης η σύζυγος του Πρωθυπουργού, κυρία Γεωργία Σαμαρά, η οποία είναι μέλος του Συλλόγου και στηρίζει το έργο του, ο Υπουργός Υγείας, κύριος Ανδρέας Λυκουρέντζος και η σύζυγός του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η σύζυγός του, ο κύριος Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο καθηγητής Άρης Αντσακλής με τη σύζυγό του, η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κύρια Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, κ.α.
Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, με ιερείς και παιδιά από τη Μητρόπολη Νικαίας

Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Γεωργία Σαμαρά, η Πρέσβυς της Αυστραλίας Jenny Bloomfield, με τον σύζυγό της.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή-Βαρδινογιάννη.

Read More

And More