Σ. Ρουβάς: Οι προσωπικές του σκέψεις για τις Βάκχες και το ευχαριστώ στους συνεργάτες

Η πανελλαδική περιοδεία των Βακχών ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Η αυλαία έπεσε με δύο μοναδικές παραστάσεις στο κατάμεστο Ηρώδειο. Σε όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Σάκης Ρουβάς έκανε κάποιες σκέψεις με αφορμή το έργο και τον ρόλο του και αποφάσισε να τις αποτυπώσει σε χαρτί.

Οι σημειώσεις του αυτές ολοκληρώθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου στην Καβάλα, στο Θέατρο Φιλίππων και ο Σάκης αποφάσισε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Παράλληλα, μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συνοδοιπόρους του σε αυτό το ταξίδι, σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

“Αυτές είναι οι δικές μου Βάκχες. Σκέψεις που κυριαρχούσαν στο μυαλό μου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Τώρα που αυτό ολοκληρώθηκε, θέλησα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Δημήτρη, Γιάννη, Εύα, Γιώργο, Φίλιππε, Δάφνη, Βίκυ, Αιμιλία, Λευτέρη, Ρούλα, Γιάννη, Δημήτρη, Μαρία, Γιώτα, Αντιγόνη, Άννα, Λούσα, Ευαγγελία, Ντάνη, Δανάη, Ζαφειρία, Ιωάννα, Ναταλί, Γκρέις, Μιχάλη, Σαμουήλ, Στέφανε, σας ευχαριστώ για την τιμή και τη γενναιοδωρία σας.

Οφείλουμε πολλά στις Βάκχες. Κυρίως ένα νέο τρόπο ανάγνωσης της πραγματικότητας. 27 άνθρωποι από διαφορετικές καταβολές, καταγωγές, ηλικίες και αντιλήψεις, βρεθήκαμε στην ίδια σκηνή, συμπορευτήκαμε σε ένα κοινό, μαγικό ταξίδι. Η ένωση είναι η απάντηση σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Εκείνοι που την αρνούνται και την πολεμούν είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη εκδοχή του Πενθέα” εξήγησε κάτω από το κείμενό του!

Διάβασε εδώ το κείμενο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

/

Read More

And More