Σ. Ρουβάς: Διαλέγει τραγούδια για το ”The Ace of Hearts Tour”!

Ραντεβού με τους θαυμαστές του έχει δώσει ο Σάκης Ρουβάς για τις 26 Απριλίου στο Tae Kwo Do. Ο κορυφαίος Έλληνας star ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό show έχοντας στο πλευρό του τους Onirama, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys & Noise και την dj και μουσική παραγωγό Xenia Ghali.

Ο Σάκης βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε πυρετό δουλειάς. Έχουμε ήδη δει το promo video της περιοδείας που θα κάνει σε Ελλάδα και Κύπρο με τίτλο “The Ace of Hearts Tour” το οποίο έχει αποσπάσει αμέτρητα like και share στα social media.

Την ίδια ώρα, μας έδωσε μία γεύση από την προετοιμασία που κάνει αφού θέλει κάθε λεπτομέρεια να έχει την προσωπική του σφραγίδα. Ο Σάκης φόρεσε τα ακουστικά του και άκουσε όλα τα νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών που θα ακούσουμε σε κάθε σταθμό της περιοδείας του.

“Ανυπομονώ να τα τραγουδήσουμε μαζί”, σχολίασε ο ίδιος ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στις επίσημες σελίδες του σε facebook και instagram. Αν κρίνουμε πάντως από τα παραπάνω από 17.000 likes που απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες, αναμένεται να γίνει χαμός και στην συναυλία του.

Read More

And More