Σάκης Ρουβάς: Η νέα selfie από την Πύλο!

Με νέα φωτογραφία στο instagram επέστρεψε ο Σάκης Ρουβάς από την Πύλο όπου συνεχίζει τις διακοπές του. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράστηκε χθες με τους θαυμαστές του μία από τις όμορφες καλοκαιρινές του στιγμές σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής (δες εδώ) και αποφάσισε να το επαναλάβει και σήμερα.

Λίγο μετά τον απογευματινό ύπνο και με το ίδιο πράσινο background έβγαλε μία ακόμη selfie. Φυσικά, οι followers ανταποκρίθηκαν με τα χιλιάδες likes τους!

“Από τότε που μπήκα στο Twitter, ήταν αρχές του 2009 νομίζω, κατάλαβα τις απεριόριστες δυνατότητες των social media και το ότι θα άλλαζαν για πάντα τον τρόπο που επικοινωνούμε. Προσωπικά, κρατάω μόνο τις θετικές πλευρές τους: την ταχύτητα, τη διαδραστικότητα, την ελευθερία. Απολαμβάνω πολύ την επαφή μέσα απ’ αυτά και επιλέγω να μοιράζομαι μόνο αυτό που πραγματικά θέλω να εκφράσω”, είχε πει o Σάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Close up.

Αυτό εξηγεί και τον λόγο που επιλέγει συχνά να μοιράζεται τις στιγμές του με τους fans του. Όσοι δεν έχουν την ευκαιρία ν ατον απολαύσουν στο φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour που παρουσιάζει σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα σε Ελλάδα και Κύπρο μπορούν να τον χαίρονται μέσα από τα social.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλες τις selfies του καλοκαιριού του!

Οι felfies του Σάκη Ρουβά by Slidely Photo Gallery

Read More

And More