Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 30.000 θεατές στη ΔΕΘ! Φωτογραφίες και βίντεο

Το πιο επιτυχημένο show της φετινής σεζόν παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε για δεύτερη φορά με το φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour στην συμπρωτεύουσα και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Σάκης Ρουβάς: Επιστρέφει με το φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour στη Θεσσαλονίκη!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αποθεώθηκε από τους 30.000 θεατές που τον απόλαυσαν στη σκηνή του Mad North Stage σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης!

Τα social media μάλιστα πήραν φωτιά λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας και μπορείς να το διαπιστώσεις κι εσύ βάζοντας το χαρακτηριστικό #theaceofheartstour.

Δες τον Σάκη στη σκηνή της ΔΕΘ!


Την βραδιά άνοιξε με τις μουσικές της η γνωστή dj και μουσική παραγωγός, Xenia Ghali

Δες και βίντεο από την βραδιά!


Λίγες ώρες μετά το live ο Σάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram το παρακάτω βίντεο ευχαριστώντας τον κόσμο για την μαγική βραδιά ενώ σημείωσε πως επέστρεψε στην ίδια σκηνή 23 χρόνια μετά! “Εκεί που όλα ξεκίνησαν έγραψε”, αναφερόμενος στα πρώτα βήματα της καριέρας του που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης τα έδωσε όλα σε έναν από τους τελευταίους σταθμούς της περιοδείας καθώς το μουσικό υπερθέαμα θα κάνει φινάλε στις 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στο Taw Kwo Do και θα χαρίσει στο κοινό του μοναδικές στιγμές.

Αυτή τη φορά όμως θα έχει στις αποσκευές του και την ενέργεια και την αγάπη που εισέπραξε από όλα τα live που έκανε σε κλειστά και ανοικτά στάδια της Ελλάδας.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σάκης Ρουβάς: Εντυπωσιακή έναρξη στο “The Ace of Hearts Tour”! Video

Ο Σάκης επέστρεψε εκεί που χτυπάει η καρδιά του…


Σάκης Ρουβάς: Έγινε μούσκεμα στη σκηνή! Video

Σάκης Ρουβάς: Οι καλύτερες στιγμές του στο “The Ace of Hearts Tour”! Video

Οι διάσημοι που παρακολούθησαν το υπερθέαμα Τhe Ace Of Hearts Tour, με τον Σάκη Ρουβά!

Read More

And More