J. Simpson: Ξεσπά στο γυμναστήριο μετά το διαζύγιο των γονιών της, με κατηγορίες ότι ο πατέρας της είναι gay!

Οι γονείς της Jessica Simpson πρόσφατα κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, κι εκείνη δείχνει να έχει επηρεαστεί αρκετά από αυτό το δυσάρεστο νέο.

Η star εμφανίστηκε σκυθρωπή καθώς πήγαινε στο γυμναστήριο, λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι η Tina και ο Joe Simpson, χωρίζουν.

Mάλλον η 32χρονη ήθελε να “ξεσπάσει” στο γυμναστήριο και να ξεχαστεί, προσπαθώντας να ρίξει το βάρος που πήρε από την εγκυμοσύνη της. Η ίδια πήγε στο γυμναστήριο αμακιγιάριστη, με μεγάλα μαύρα γυαλιά και σορτς.

/

Οι γονείς της που χωρίζουν μετά από 34 χρόνια γάμου, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις βαριές κατηγορίες ότι ο πατέρας της, που είναι και manager της, είναι gay.

/

O εκπρόσωπος της οικογένειας, είπε πως το διαζύγιο είναι συναινετικό και πρόκειται για αποτέλεσμα ασυμφωνίας χαρακτήρων. Ο,τιδήποτε άλλο ακούγεται είναι ψέμα, συνέχισε θέλοντας να διαψεύσει πως ο Joe είναι gay.

Oι φήμες αυτές προέρχονται από το περιοδικό National Enquire που έγραψε πως ο Joe δυο μηνες πριν, ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι προσπάθησε πολύ να συνεχίσει τον γάμο του αλλά του είναι δύσκολο επειδή του αρέσουν οι άντρες.

/

Το σπίτι τους βγήκε ήδη σε πώληση για 4,4 εκατομμύρια δολάρια.

Going their separate ways: Joe and Tina put their Los Angeles home on the market for $4.4million earlier this month

Read More

And More