Μ. Συνατσάκη: “Δεν θα βγάλω ποτέ τα χρήματα που έβγαζαν παλιότερα όσοι δούλευαν στην τηλεόραση”

Η Μαίρη Συνατσάκη ή mairiboo, όπως την έχουμε γνωρίσει στον κόσμο του διαδικτύου, αποδείχθηκε ήρεμη δύναμη. Με σταθερά βήματα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Από το Mad, κάνοντας πέρασμα από τον ANT1, έφτασε φέτος να συμμετέχει σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης, στο πρωινό του Mega.

H νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στο «TV Έθνος» για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης σε ηλικία 19 ετών, για την πρόσφατη ένταξή της στην ομάδα του πρωινού του Mega, αλλά και για το δημοσίευμα που την ήθελε να έχει δεχθεί να παρουσιάζει το «Master Chef 2» αμισθί, προκειμένου να συμμετέχει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η απόφαση να ασχοληθεί με την τηλεόραση, στα 19 της

«Ένα πρωί είδα ένα διαφημιστικό για αναζήτηση νέων παρουσιαστών στο Mad και κάτι έκανε κλικ μέσα μου και έστειλα βιογραφικό»

Όσα έμαθε δουλεύοντας στο γνωστό μουσικό κανάλι

«Τo Mad είναι το καλύτερο σχολείο γιατί σου τα μαθαίνει όλα!… Δεν σου μαθαίνει όμως καθόλου να ανταγωνίζεσαι και να φρικάρεις με νούμερα τηλεθέασης και τηλεοπτικές ίντριγκες. Μου αρέσει που δεν έχω μάθει σε αυτά».

Η εμπειρία της ένταξής της στο «Πρωινό mou» στα μέσα της σεζόν
«Ήταν λίγο σαν να αλλάζω σχολείο στη μέση της χρονιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αγωνία, άγχος, ανυπομονησία, περιέργεια. Στην αρχή ήμουν ψαρωμένη και έψαχνα να βρω τον χώρο μου….. Η Φαίη και ο Γιώργος πραγματικά με καλοδέχτηκαν και ήταν σαν να είχαν κρατήσει μια θέση για μένα. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου χρόνια και είναι ο άνθρωπος που μου δίνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, ενώ μπορώ να πω ότι η Σάσα και ο Τάσος ήταν εκείνοι που γνωρίζοντάς τους εξεπλάγην περισσότερο, αφού είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο και ταιριάξαμε με έναν τρόπο που δεν το περίμενα».

To δημοσίευμα που την ήθελε να έχει συμφωνήσει για την αμισθί παρουσίαση του «Master Chef 2»
«Η φήμη κυκλοφόρησε και αυτό είναι το ένα πράγμα, γιατί το άλλο είναι η κριτική που έκανε ο δημοσιογράφος για το άτομό μου θεωρώντας τη φήμη αληθινή! Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Δεν θα βγάλω ποτέ τα χρήματα που έβγαζαν παλιότερα όσοι δούλευαν στην τηλεόραση, αλλά δεν θα χαλάσω τον χώρο με τις συμπεριφορές που αναφέρει το δημοσίευμα και δε θα ξεπουληθώ για να είμαι παρούσα στα τηλεοπτικά. Κλείνοντας το θέμα ας κάνουμε τη φήμη αλήθεια: Το κανάλι με πληρώνει για κάθε υπηρεσία που του προσφέρω, είτε αυτό αφορά το Master Chef είτε το Πρωινό mou».

Read More

And More