Σίσσυ Χρηστίδου: Οι όμορφες στιγμές που περνά με τους γιους της!

Η ζωή στο σπίτι της της οικογένειας της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη μοιάζει με λούνα πάρκ! Αυτό είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του στο TLIFE o frontman των Onirama. O τραγουδιστής και η σύντροφός του απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τους δύο μπόμπιρες στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό.

Η Σίσσυ πολύ συχνά μοιράζεται κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Άλλωστε τα social media είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες και μέσα από εκεί επικοινωνεί όχι μόνο πράγματα για την ζωή της αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

Πρόσφατα, την είδαμε να ευχαριστεί μέσα από την σελίδα της τον αγαπημένο της κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο. Ο παρουσιαστής του ”Μες την καλή χαρά” βάφτισε τον δεύτερο γιο της πριν από λίγες μέρες στην Καρδίτσα. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο (δες εδώ περισσότερα) καθώς η οικογένεια ήθελε να το ζήσει μακριά από τα φώτα.

Έτσι διακριτικά θέλουν να περνούν και την καθημερινότητά τους. Κάνοντας απλά και όμορφα πράγματα όπως κάθε άλλη οικογένεια, όπως το να πηγαίνουν βόλτα στο Ζωολογικό Πάρκο ή στο κέντρο της πόλης.

Η Σίσσυ παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της έχει ως προτεραιότητα τα παιδιά της. Είναι μια περήφανη μαμά και δεν διστάζει να το δηλώσει δημόσια ενώ δεν χάνει στιγμή από τις δραστηριότητές τους.

Αν δεις σε κάποια κερκίδα μία κοκκινομάλλα που της μοιάζει να πανηγυρίζει για γκολ, μην αναρωτηθείς, αυτή είναι!

Το όνειρό της ζωής της είναι να κάνει μία μεγάλη οικογένεια. “Σίγουρα θα ήθελα και άλλα παιδιά αλλά δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε για τα άμεσο μέλλον. Άλλωστε, το μωρό μας είναι μόλις 7 μηνών”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Ο Φίλιππος και ο Μιχαήλ μέσα από το φακό της μαμάς τους

Τι λέει όμως ο Θοδωρής για αυτό; “Και ο Θοδωρής θα ήθελε ακόμα ένα παιδάκι. Είναι εξαιρετικός και πολύ δοτικός πατέρας και, από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια, λέγαμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά”, είπε στην ίδια συνέντευξη.

Read More

And More