Σ. Χρηστίδου: “Είμαι μάνα – καψούρα με το γιο μου”

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στο περιοδικό “In Style” ότι 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει μαλώσει ποτέ τον γιο της, ότι πριν κάνει παιδί ζήλευε περισσότερο στη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και την αγάπη της για το καλό φαγητό…

Η όμορφη παρουσιάστρια δήλωσε πως 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει μαλώσει ποτέ τον Φίλιππο. “Δεν με αφορά καν το να κάνει ζημιές ή να λερωθεί. Για να σκεφτώ να τον μαλώσω θα πρέπει να κάνει κάτι για να κινδυνεύσει. Αλλά αλήθεια δεν τον έχω μαλώσει ποτέ. Δεν λέω πως αυτό είναι το σωστό, αλλά μου είναι φοβερά δύσκολο. Άσε που είναι καλό παιδάκι, οπότε δεν χρειάστηκε κιόλας”.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι μάνα – καψούρα με τον γιο της. “Τον άντρα μου δεν τον έχω ζηλέψει τόσο όσο τον γιο μου. Να φανταστείς υπάρχουν φορές που μου λέει πως θέλει να παίξει με την κοπέλα που μας βοηθά στο σπίτι, την οποία αγαπώ πάρα πολύ και με πιάνω να ενοχλούμαι. Και με την δασκάλα του στο σχολείο που τη λατρεύει, το έχω ένα τσιμπηματάκι.”

Η Σίσσυ αποκάλυψε ότι στη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη ζηλεύει πιο πολύ εκείνη. “Νομίζω εγώ. Αν και όχι όσο παλιότερα. Πριν από το παιδί ήμουν πιο ζηλιάρα. Κι αυτός νομίζω πως ήταν περισσότερο τότε. Τώρα έχουμε τόσα σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, που μου φαίνεται χαζό να κάνω ζήλιες, ιδίως εφόσον δεν έχω αφορμή. Άσε που έχω την τύχη να με συμπαθούν οι θαυμάστριες. Θα αντιμετωπίσουν τον Θοδωρή με ενθουσιασμό, αλλά με την ίδια αγάπη θα έρθουν να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν. Για να μου βγει η ζήλια πρέπει κάποια να φερθεί ανταγωνιστικά. Που δεν συμβαίνει.”

Τέλος, η ίδια μίλησε την αγάπη της για το καλό φαγητό! “Έχω ερωτική σχέση με το φαγητό. Λατρεύω το καλό φαγητό. Είμαι τρομερά λιχούδα και λαίμαργη, δεν είμαι από τις γυναίκες που κάνουν συνεχώς δίαιτα. Θα πάρω 2 κιλά, μετά θα κάνω δίαιτα για να τα χάσω, ώστε να μπορώ να τα ξαναπάρω. Αυτό είναι το σύστημά μου. Πριν γίνω μαμά δεν μαγείρευα. Μαγείρεψα για το παιδί μου. Ή μάλλον λίγο πιο πριν όταν έπαιρνα τηλέφωνα τη μαμά μου να μου δίνει συνταγές για να εντυπωσιάσω τον Θοδωρή. Και καλά να δείξω ότι το χω, ενώ δεν το είχα καθόλου και ο καημένος τα έτρωγε και άνοστα και χάλια να ήταν.”

Read More

And More