Σίσσυ Χρηστίδου: Παρουσίασε τη συλλογή της σε γνωστό fashion show! Φωτογραφίες

Ξετρελαμένη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με τη νέα της δραστηριότητα. Η πρώην παρουσιάστρια απολαμβάνει τις ώρες που ασχολείται με τα ρούχα που σχεδιάζει. Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι κάτι που κάνει με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι!

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε γνωστό στέκι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης όπου το καθιερωμένο κατάστημα συλλογής υφασμάτων μόδας το οποίο γιόρτασε τα 4 χρόνια λειτουργίας του.

Το παρών έδωσαν πολλοί αγαπημένοι Έλληνες σχεδιαστές ενώ πραγματοποιήθηκε και επίδειξη μόδας με δημιουργίες τους από υπέροχα υφάσματα του καταστήματος.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές ήταν και η Σίσσυ αλλά και η καλή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά. Η όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων συνοδευόταν από τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μπουδρούμη.

Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι το τελευταίο διάστημα και στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε ακόμα τον Δημήτρη Στρέπκο και τον Λάκη Γαβαλά.

Η Σίσσυ ανέβασε φωτογραφίες και στις σελίδες της στα social media δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για την βραδιά αλλά και για το μικρό μοντελάκι της, την Στεφανία!

Read More

And More