Φαίη Σκορδά: Η μεταμόρφωση της σε sexy μαμά με rock διάθεση!

H Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει στην παλιά της σιλουέτα, έχει ανανεωθεί και είναι ακόμα πιο δημιουργική. Είναι πιο χαμογελαστή, πιο ορεξάτη και πιο όμορφη και φαίνεται! Με όπλο τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και αρκετές ώρες εντατικής γυμναστικής, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΕΓΩ!, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega έχει επανέλθει στον παλιό καλό εαυτό της.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι σίγουρα παρελθόν και η Φαίη είναι φανερά ανανεωμένη. Αυτό φαίνεται και στην καλή της διάθεση και το χαμόγελο που λάμπει στο πρόσωπό της κάθε πρωί. Άλλωστε η εκπομπή της σκίζει σε νούμερα και έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενη.

Ο σημαντικότερος είναι η οικογενειακή ισορροπία που έχει βρει μετά την γέννηση του μικρού της Γιάννη. Η παρουσιάστρια έχει γίνει μια γλυκιά μανούλα χωρίς όμως να χάσει καθόλου την sexy πλευρά της. Η εικόνα της είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της αλλά και της ζωής της και την διατηρεί με σκληρή δουλειά.

Με προσοχή στη διατροφή και εντατική γυμναστική έχει επανέλθει στα κιλά της και μέχρι το καλοκαίρι που θα ξαναβάλει το μαγιό της θα έχει φτάσει στο επίπεδο που εκείνη θέλει. Αποφεύγει τα λιπαρά και τρώει κυρίως ψάρι, κρέας, σαλάτες και φρούτα και φυσικά πίνει πολύ νερό. Μάλιστα έχει βάλει και τον Γιώργο Λιάγκα στο “παιχνίδι” αφού πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα.

Τέλος, η παρουσιάστρια ακολουθεί, με την βοήθεια της Θεανώς Μπέλα, ένα πρόγραμμα ειδικού θεραπευτικού μασάζ που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και χαρίζει ευεξία. Ακόμα κάνει μία ειδική θεραπεία για το πρόσωπο , με οξέα φρούτων που επαναφέρουν την λάμψη.

Η Φαίη είναι στην καλύτερή της φάση και φαίνεται η ανανέωση και στο στυλ της που έχει γίνει πιο rock! Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα τζιν και τις φόρμες της στην καθημερινές της εμφανίσεις ενώ και στην εκπομπή επιλέγει πιο casual κομμάτια.

Read More

And More