Φ. Σκορδά : Έτοιμη για το δεύτερο μωρό!

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει την όσο τίποτα άλλο τις στιγμές με τον γιο της. Η όμορφη παρουσιάστρια του “Πρωινό mou” έχει βάλει προτεραιότητα στη ζωή της την φροντίδα του μικρού Γιάννη. Παρόλο που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές, πάντα βρίσκει χρόνο για να παίξει μαζί του, να πουν παιδικά τραγουδάκια, να διαβάσουν παιδικά παραμύθια και να κάνουν πράγματα που αρέσουν και στους δύο.

/

Ο 19 μηνών Γιάννης μεγαλώνει και εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό και γλυκό παιδάκι που έχει πάρα πολλά στοιχεία τόσο από τη μαμά του όσο και από τον μπαμπά του Γιώργο Λιάγκα. “Οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι με τον μοναχογιό τους. Είναι πολύ τρυφερό παιδί και δεν χορταίνει τις αγκαλιές”, περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! φίλη του ζευγαριού. “Η Φαίη θέλει να του χαρίσει σύντομα ένα αδελφάκι”, συνεχίζει.

/

Πλέον, ο Γιάννης έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να μπορεί να είναι περισσότερο ανεξάρτητος αλλά και να έχει πιο έντονη την ανάγκη για παρέα. Μάλιστα, συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα τον γονιών του αφού η Φαίη δεν δίστασε να τον πάρει μαζί της το πρώι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής!

Η Φαίη έχει εκφράσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της την αγάπη της για το “νινί” της, όπως αποκαλεί τον μικρό, αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει κι ένα δεύτερο μωράκι. Δεν την τρομάζει το γεγονός ότι θα στερηθεί για λίγο καιρό τα καυτά σορτσάκια που λατρεύει αφού ξέρει ότι η γέννηση ενός παιδιού αξίζει κάθε θυσία.

/

Άλλωστε μετά την εγκυμοσύνη το σώμα της άλλαξε προς το καλύτερο και η μητρότητα την έχει κάνει να δείχνει ακόμα πιο όμορφη και σέξι!

Δες ευτυχισμένες στιγμές της Φαίης με τον μικρό Γιάννη!
/

Read More

And More