Φαίη Σκορδά: “Μ’ αρέσει αυτό που είμαι”

Μια από τις πιο γλυκιές παρουσίες της πρωινής ζώνης. Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την θητεία της στο “Πρωινό mou” κάτι που το απέδειξαν και οι μετρήσεις της τηλεθέασης.

Έγινε το “κορίτσι της διπλανής πόρτας” και μιλώντας στο περιοδικό Real me μοιράζεται μαζί μας, αληθινά και σίγουρα, πράγματα για όσα αγαπάει. Μιλάει για τον γιο της, τον σύζυγό της, τη δουλειά της και αποκαλύπτει τους φόβους της και τις ανασφάλειές της!

Για τον μεγαλύτερο φόβο της
Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η μοναξιά. Ότι θα ξεχάσεις πως ζεις με άλλους ανθρώπους, ότι ζεις σε ένα περιβάλλον ανάμεσα σε ανθρώπους. Ότι στη ζωή προχωρείς προσφέροντας. Η μοναξιά έρχεται όταν τα λησμονούμε όλα αυτά. Ακόμη και ότι θα ξεχάσεις ανθρώπους δικούς σου που έχουν φύγει από τη ζωή – πόσο μεγάλο λάθος είναι! Γιατί όλα είναι σχέσεις.

Για το πόσο βοηθάει η εξωτερική εμφάνιση
Στη δουλειά μα δεν θα με προτιμήσει κάποιος επειδή είμαι όμορφη. Ούτε μπορώ να πω ότι με θεωρώ όμορφη. Υπάρχουν πολύ πιο όμορφες… Δεν έχω όμως καμία ανασφάλεια, γιατί μ’ αρέσει αυτό που είμαι. Η εικόνα είναι σημαντική είναι δυνατή μόνο όταν η προσωπικότητα έχει ενδιαφέρον.

Για την Ελένη Μενεγάκη την οποία θεωρεί νούμερο ένα
Θεωρώ την Ελένη Μενεγάκη νούμερο ένα γιατί έχει μία αλήθεια. Όσα και αν λένε γι’ αυτήν, δεν μπορεί ένας άνθρωπος ύστερα από δεκαοχτώ χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας να είναι και να παραμένει γλυκός και να μην είναι αυτό αληθινό. Δεν γίνεται ύστερα από τόσες ώρες τηλεοπτικής… πτήσης να είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει. Απλά, δεν γίνεται! Και περνάω όμορφα κάθε φορά που βλέπω τις εκπομπές της.



Για την φιλοδοξία της να είναι ηθοποιός

Θα ήθελα να είμαι ηθοποιός, αλλά δεν μπορώ. Δεν θα μπορούσα ίσως να κάνω τόσες θυσίες. Γιατί ο πραγματικός ηθοποιός για μένα ζει καλλιτεχνικά. Η ζωή του εμπλέκεται με την τέχνη του. Η δουλειά του ηθοποιού δεν τελειώνει στο χειροκρότημα όταν πέφτει η αυλαία. Ο ηθοποιός δουλεύει με την ψυχή του νύχτα μέρα χωρίς σταματημό.

Για το ενδεχόμενο να κάνει πλαστική
Κάποτε σκεφτόμουν να αλλάξω τη μύτη μου, γιατί δεν είναι και γαλλική. Έκανα λοιπόν κάποτε μία κουβέντα με τον Ανδρέα Βουτσινά και μου είπε ότι εσύ είσαι η μύτη σου, δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό μου έβγαλε οποιαδήποτε σκέψη, όπως όταν είδα στην Ιταλία τη Simona Ventura. Μια παρουσιάστρια με κακή μύτη αλλά ακομπλεξάριστη, δυναμική προσωπικότητα και με φοβερό χιούμορ. Τη λατρεύω!



Read More

And More