Φ. Σκορδά: Εξομολογείται πως θέλει πολύ ένα δεύτερο μωρό και απαντά στις φήμες που την θέλουν ήδη έγκυο!

Η Φαίη Σκορδά μιλάει στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι για τη νέα της τηλεοπτική στέγη και τις φήμες περί εγκυμοσύνης, για την επιθυμία να ξαναγίνει μαμά, για τον Γιαννάκη της και φυσικά για τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα!

/

Για τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο, όχι μόνο για εμένα. Όμως, με όλα τα θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα είμαι πολύ ευαίσθητη. Οι συνεργάτες μου ξέρουν καλά τη θέση μου πάνω σ’ αυτό. Όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 και μαζέψαμε όλους τους δημοσιογράφους, τους είπα ότι ένα πράγμα που θέλω να σέβονται –κι εκεί χτυπάω το χέρι στο τραπέζι– είναι τα θέματα που αφορούν στα παιδιά και στη μητρότητα. Τα θεωρώ ιερά. Και ξέρουν οι άνθρωποι της δουλειάς μας, γιατί αυτό δεν οφείλει να το ξέρει ο κόσμος, πως είναι από τα λίγα πράγματα που δεν σηκώνω. Ο καθένας, βέβαια, γράφει αυτά που πιστεύει και κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Όμως, για εμένα αυτά είναι κάποια θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και περισσότερης σκέψη.

Για την επιθυμία για δεύτερο μωρό και αν θα το μοιραζόταν

Σαφώς. Όπως και το έχω κάνει. Θέλω πολύ να μου έρθει ένα δεύτερο παιδάκι, τι πιο φυσιολογικό, άλλωστε; Αλλά για να πεις κάτι δημόσια, ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους, πρέπει να είναι δική σου επιλογή το πότε και το πώς θα το κάνεις. Είναι κάτι πολύ προσωπικό

/

Για τον Γιαννάκη της

Ήταν 30 ημερών ο Γιαννάκης όταν επέστρεψα στη δουλειά, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Μπορεί να δούλευα, αλλά έχω ρουφήξει όλες τις στιγμές μαζί του. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο γυρνούσα στο σπίτι και περίμενα να κοιμηθεί για να πάω να ξεβαφτώ. Είμαι πραγματικά γεμάτη από τις στιγμές μας.

Για τον Γιώργο Λιάγκα
Ο Γιώργος είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο για μένα από αυτό.

Για την μεταγραφή στον ANT1
Αισθάνθηκα πως δεν είχα άλλη επιλογή. Ήθελα να ξέρω πως θα έχω δουλειά το Σεπτέμβριο. Φέτος η κατάσταση ήταν ασαφής. Έχω τη συνείδησή μου απόλυτα καθαρή, όπως και κάθε φορά που έχω αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Όταν είπαμε στο Mega να μη μας υπολογίζουν, είχε γίνει απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση, δεν παίχτηκε κανένα παιχνιδάκι, απλά ενημερώσαμε πως δεν θα είμαστε. Ήταν, νομίζω, η πιο έντιμη συμπεριφορά.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More