Τι έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στη Μύκονο; Βίντεο και φωτογραφίες

Η Τόνια Σωτηροπούλου, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία εμφανίζεται στο πλευρό του Daniel Craig, βρέθηκε στη Μύκονο! Το κορίτσι του James Bond ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί με αφορμή ένα event του φιλοζωικού σωματείου Mykonos Αnimal Welfare!

Η όμορφη ηθοποιός έχει αδυναμία στα ζωάκια και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν πάει πουθενά χωρίς τη σκυλίτσα της, την Στέλλα! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ανταποκριθεί σε μία πρόσκληση που αφορά τους τετράποδους φίλους μας…

Με ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο Konstantinos Melis by Laskos έκλεψε της εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο επίσημο δείπνο του Mykonos Αnimal Welfare σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Απλή, χαμογελαστή και προσιτή μίλησε για την αγάπη της για τα ζώα σε ελληνικά και διεθνή μέσα που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

H Τόνια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην βρετανική πρωτεύουσα αφού στις 26 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του Skyfall ώστε να συμπέσει με την 50η επέτειο της σειράς ταινιών James Bond. Στις βαλίτσες της φεύγοντας για Λονδίνο είχε και την συμμετόχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική καμπάνια της L’Oreal Excellence!

Δες όλα όσα είπε η Τόνια στην κάμερα του Mykonos Live Tv κατά την παραμονή της στο νησί:

Read More

And More