T. Σωτηροπούλου: “Δε θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα της σχέσης μου με το Δημήτρη”

Αυτό το καλοκαίρι, η Τόνια Σωτηροπούλου αφήνει πίσω της την υγρασία του Λονδίνου για το Nησί των Aνέμων. Στο ενδιάμεσο, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Glow και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, ξεκαθαρίζοντας για πρώτη φορά όσα τις «χρεώνουν» τα tabloid περιοδικά για την προσωπική της ζωή.

Τελικά, έχεις πολύ πλάκα για Bond girl κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τα post σου στα social media. Δε φοβάσαι να «τσαλακώσεις» τη sexy εικόνα σου, πράγμα σπάνιο για ένα ωραίο κορίτσι…
Απλά είμαι ο εαυτός μου και στα social media συμπεριφέρομαι όπως ακριβώς είμαι όταν βρίσκομαι με τους φίλους μου. Λατρεύω το χιούμορ και το θέλω συνέχεια μέσα στη ζωή μου. Λατρεύω και τους ανθρώπους που έχουν αίσθηση του χιούμορ και τους θέλω δίπλα μου. Είναι το οξυγόνο μου. Για να καταλάβεις, μπορεί κάποιος να είναι αυτό που λέμε «κακός άνθρωπος», αλλά εγώ να θέλω να τον συναναστρέφομαι λόγω του χιούμορ του! Επίσης, μου αρέσει να κάνω τους γύρω μου να γελάνε μαζί μου. Με την καλή έννοια!

/

Οι συνεργάτες σου δε σ’ έχουν συμβουλέψει να μην εξωτερικεύεις τόσο την αστεία σου πλευρά;
Μπορεί κάποιες φορές να συμβαίνει κι αυτό, αλλά προτιμώ όταν τελειώνουν τα γυρίσματα και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να είμαι ο άνθρωπος που εγώ θέλω. Παραδείγματος χάριν, έχω τη συνήθεια να δίνω πολύ εύκολα το κινητό μου σε κάποιον που θα μου το ζητήσει για μια συνεργασία. Αυτό μπορεί να τρελάνει την ατζέντισσά μου! Με συμβουλεύουν να κρατάω μια απόσταση και να μην είμαι τόσο εκδηλωτική με τους πάντες. Αλλά έτσι είμαι εγώ!

Σε παλιότερες συνεντεύξεις σου δήλωνες πως σε γοητεύουν περισσότερο οι ξένοι άνδρες, όμως, τώρα είσαι με Έλληνα… Τι στοιχεία έχει ο Δημήτρης που σ’ έκαναν να αναθεωρήσεις;
Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συναισθήματα. Ο Δημήτρης έχει όλα αυτά που θέλω και με κάνει πολύ ευτυχισμένη!

/

Αυτή τη στιγμή τα Μέσα σε παρουσιάζουν σαν κάτι ανάμεσα σε «γυναίκα-αράχνη» και «Τζέλα-Δελαφράγκα», που μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια. Γελάς μ’ αυτούς τους τίτλους;
Γελάω γιατί αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι δε θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα αυτής της σχέσης προς όφελος της δουλειάς μου, για τον απλούστατο λόγο ότι δε δουλεύω στην ελληνική αγορά, δε βγάζω λεφτά στην Ελλάδα και δε μ’ ενδιαφέρει να προκαλέσω τα media. Κατά δεύτερον, τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του, οπότε δε διέλυσα καμία σχέση!

Ένιωσες ποτέ την ανάγκη να βγεις και να ξεκαθαρίσεις δημόσια τη θέση σου γι’ αυτό το ζήτημα;

Όχι, γιατί δε θέλω να μιλάω δημόσια για την προσωπική μου ζωή. Εξάλλου, έχω την αίσθηση ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου να μάθει με ποιον είμαι εγώ, όταν έχει να αντιμετωπίσει τόσα μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητά του.

/

Τελικά, σαν το ελληνικό καλοκαίρι έχει αλλού στον κόσμο;
Πουθενά αλλού. Κι αυτό το αντιλαμβάνεσαι, αν ζεις στο εξωτερικό. Αυτό το φως κι αυτά τα νερά τα βρίσκεις μόνο στην Ελλάδα. Εδώ η ντομάτα έχει την αυθεντική γεύση ντομάτας!

Με το χέρι στην καρδιά τώρα! Έχεις βαρεθεί τις ερωτήσεις για το «Skyfall»;

Ναι! Και κανένας δημοσιογράφος δε μ’ έχει ρωτήσει για τις υπόλοιπες ταινίες που έκανα μετά το «Skyfall». Το έκανα, ήταν απίστευτη εμπειρία, αλλά τώρα πάμε παρακάτω…

Διάβασε περισσότερα στο Glow που κυκλοφορεί

Read More

And More