Τ. Σωτηροπούλου: Ποζάρει για γνωστό περιοδικό και μιλάει για τη σχέση της με τον Δ. Αλεξάνδρου!

Από την αγκαλιά του Daniel Graig βρέθηκε να έχει την ίδια ατζέντισσα μαζί του και να ακολουθεί μία σταθερά ανοδική πορεία στον κινηματογράφο. Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της μετά την συμμετοχή της στην νέα ταινία του James Bond, Skyfall. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η σχέση της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου. Για όλα αυτά η όμορφη ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό In Style και την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνη.

Για τον πρωταγωνιστή του James Bond
Χρωστάω πολλά στον Daniel Graig. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά εγώ έχω μαζί του μια σχέση αγάπης. Με έχει βοηθήσει πολύ και του είμαι πολύ ευγνώμων.

Για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τον ρόλο της
Ούτε θα κάτσω αν πω “αν μπορούσες, ας το έκανες κι εσύ” ή “τι νομίζεις, ότι είναι εύκολο να παίξεις σε μια τέτοια ταινία;”. Ο καθένας έχει το ελεύθερο της γνώμης του. Μπορεί να μας πληγώσει κάποιες φορές, αλλά είναι σεβαστό.

Για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Όταν κυκλοφόρησε πως είμαστε μαζί, δεν ήμασταν καν μαζί. Βγήκαμε για έναν καφέ και κάποιος μας τράβηξε μια φωτογραφία με κινητό και την επόμενη μέρα ήταν στα blogs. Ήταν λίγο σοκαριστικό για μένα όλο αυτό και ο τρόπος που εξελίχθηκε στην συνέχεια. Αισθάνθηκα λίγο trash. Αλλά όλα είναι για να τα αντιμετωπίζεις.

Για το πως τελικά έγιναν ζευγάρι
Καθαρό, παραδοσιακό προξενιό. Κάποιος κοινός μας φίλος σκέφτηκε πως θα ταιριάζαμε και είπε ”σταμάτα εσύ να κλαίγεσαι κι εσύ να κλαίγεσαι και ελάτε να σας γνωρίσω”. Το αστείο είναι πως λίγο καιρό πριν, στα Madwalk ήμουν και εγώ και ο Δημήτρης. Δεν συναντηθήκαμε τότε, αλλά ο μάνατζερ μου, Ραφαέλ, κάποια στιγμή που είδε τον Δημήτρη, είπε: ”Τον βλέπεις αυτόν; Είναι πολύ ωραίος”. Μου άρεσαν οι ξανθοί μετροσέξουαλ οπότε κι εγώ απόρησα με μένα.

Για τα ειρωνικά σχόλια που είχε κάνει για το τραγούδι «Άλλη Φάση» της Ελισάβετ Σπανού

Δεν έβρισα κανέναν. Πλάκα κάναμε. Ήταν μια βλακεία της στιγμής. Εγώ γενικότερα αυτοσαρκάζομαι και διακωμωδώ πολλά πράγματα. Ποτέ δεν είμαι καθωσπρέπει για να είμαι και τώρα, ούτε όμως είμαι προκλητική. Δεν θα έκανα όμως ποτέ κάτι για να πληγώσω κάποιον. Ούτε θα εξέθετα μια κατάσταση για να προκαλέσω. Δεν μπορώ να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία γιατί θεωρώ πως ρίχνω τρομερά το επίπεδό μου. Έχω πολύ καλή ιδέα για τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. Αυτό ήταν μια βλακεία αλλά μαθαίνεις από αυτά.

Για την δήλωση του αγαπημένου της ότι θέλει να κάνει οικογένεια
Ο Δημήτρης αγαπά πολύ τα παιδιά και, επιπλέον, είναι αρκετά παρορμητικός άνθρωπος. Κι εγώ θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια. Δεν θεωρώ ότι ένα παιδί σού κόβει το δρόμο επαγγελματικά, αλλά θα έκανα ένα παιδί μόνο τη στιγμή που θα ήξερα πως αργότερα δεν θα έχω απωθημένα και πως, ανεξάρτητα με τον σύντροφό μου, θα μπορούσα οικονομικά να προσφέρω στον άνθρωπο που θα φέρω στον κόσμο οτιδήποτε χρειαστεί για το υπόλοιπο της ζωής του.

Διάβασε περισσότερα στο In Style που κυκλοφορεί

Read More

And More