Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κλήση της τροχαίας, οι βόλτες στην παραλία και η επαγγελματική της εξέλιξη!

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και όχι άδικα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε από πέρσι δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα και κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να μιλούν όλοι για εκείνη. Άλλοι ασκώντας έντονη κριτική και άλλοι μιλώντας με θαυμασμό για την εξέλιξή της.

Φέτος την βλέπουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Μες στην καλή χαρά” μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ευθύμη Ζησάκη, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει και κάτι δικό της στην τηλεόραση. Η ίδια πάντως δηλώνει πολύ δεμένη με τη φετινή ομάδα της εκπομπής και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά στον αέρα με την τηλεοπτική της παρέα για την καθημερινότητά της.

Μια από αυτές ήταν και την περασμένη εβδομάδα που αποκάλυψε το περιστατικό με την κλήση που δέχτηκε από την τροχαία, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. Δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για την παράβαση που έκανε με το αυτοκίνητό της, ο Δήμος Βερύκιος τάχθηκε στο πλευρό της και προσπάθησε να την υπερασπιστεί και το θέμα φαίνεται να έληξε με το μήνυμα της ίδιας στο Facebook λίγες μέρες αργότερα. (Δες το ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου)
Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα έδειξε πως στενοχωρήθηκε με τα όσα γράφτηκαν και παραδέχτηκε πως έτρεχε παραπάνω από το επιτρεπτό όριο με ένα αυτοκίνητο Mini Cooper και γι’ αυτό πήρε 400 ευρώ κλήση. (Δες αναλυτικά τι έγραψε η Κωνσταντίνα στο Facebook).

Εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως η Κωνσταντίνα έχει μιλήσει πολλές φορές στην εκπομπή για το πρόγραμμα και τη ζωή της, τη μεγάλη της αδυναμία στον σκύλο της Bruno (που τον έχει στο πλατό) και τη γυμναστική που ακολουθεί. Μάλιστα, στα μαθήματα pilates πήγαινε συχνά και με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, με τους οποίους διατηρεί φιλική σχέση.
Ενώ, δεν κρύβει και την αγάπη της για τη θάλασσα και τις χαλαρές βόλτες πλάι στο κύμα. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές στα νότια προάστια να κάνει τις βόλτες της και πριν λίγες μέρες την είδαμε σε χαλαρή βόλτα με καυτό σορτσάκι, παρέα με τον καλό της φίλο Τζον Βότσαρη.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More