Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της!

Με δάκρυα συγκίνησης επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” μόλις 20 μέρες αφού έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της ανέλαβε ξανά το τιμόνι της εκπομπής. “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και την αγάπη” ήταν τα πρώτα λόγια της.

Η Σταματίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της Μαίρης, όπως θα βαφτιστεί η μικρή της. Η ζωή τους στο σπίτι της με τον Θέμη Σοφό φυσικά έχει περισσότερη φασαρία. “Είναι σαν να έχω δύο δίδυμα μωράκια. Γιατί και η μικρή μου είναι μωράκι και θέλει την απόλυτη προσοχή και είναι δύσκολο για μια μαμά που έχει και ένα νεογέννητο και θέλει να είναι δίκαιη. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η Νάγια”, είπε η παρουσιάστρια του Alpha στην πρώτη εκπομπή μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της.

“Όταν αντίκρισα τη μικρή μου την κορούλα δεν πίστευα ότι μια γυναίκα μπορεί να ξανανιώσει αυτό το τόσο όμορφο που νιώθει την πρώτη φορά. Μάλιστα σε όλη την εγκυμοσύνη αισθανόμουν και τύψεις ότι την είχα στον αυτόματο πιλότο, αλλά τελικά είναι αυτό που γεννιέται και παίρνει κατευθείαν τον χώρο στην καρδιά της μαμάς, του μπαμπά και όλης της οικογένειας…”, συμπλήρωσε.

Η χαρά της επιστροφής όμως και τα λόγια αγάπης που δέχτηκε ήταν τόσα που θέλησε στη συνέχεια να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφες στιγμές με την μικρή. Ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες με την κόρη της από το μαιευτήριο.

Δες τις φωτογραφίες!


Η Σταματίνα κατά την έξοδο από το μαιευτήριο από την κόρη της


Το χεράκι της νεογέννητης Μαίρης


Οι πρώτες στιγμές με το μωράκι της

Read More

And More