Κ. Στικούδη: Τι έκανε λίγο πριν το 3ο live του Dancing;

Ο χορός και το τραγούδι είναι στην ιδιοσυγκρασία της! Η Κατερίνα Στικούδη θέλει συνεχώς να είναι σε κίνηση και γι’ αυτό δεν σταματά ποτέ να κάνει πράγματα. Δεν σταματά ποτέ να θέλει να μας εντυπωσιάσει και μας έχει δώσει πλέον σταθερό ραντεβού κάθε Κυριακή στο Dancing with the stars.

Μέσα στη βδομάδα δίνει όλη την ενέργειά της στις πρόβες και με την βοήθεια του παρτενέρ της Ηλία γίνεται ολοένα και καλύτερη. Καπου ανάμεσα σε αυτές αλλά και στiς εμφανίσεις της στο Vox ξεκλέβει λίγο χρόνο για να προλάβει όλα τα άλλα. “Μπροστά στα ωράρια που είχα τότε, αυτά που κάνω τώρα είναι παιχνιδάκι”, δηλώνει σε συνεντευξή της στο ένθετο τςη εφημερίδας Πρώτο Θέμα και αναφερόμενη στην εποχή που ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Στην ίδια συνέντευξη η Κατερίνα αναφέρεται και στον τρόπο που επιλέγει να ντύνεται όταν δεν πρόκειται για κάποιο event ή εμφάνιση στην οποία αναλαμβάνουν το styling οι αγαπημένοι της Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης. “Ήμουν η ουρά του Τηλέμαχου (σ.σ. του αδερφού της). Ακόμα και τα ρούχα του φορούσα. Ίσως από εκεί μου έμεινε το κόλλημα με τα ανδρικά εσώρουχα -που το έχω πει πολλές φορές- και γενικότερα με τα ανδρικά, φαρδιά ρούχα”, αναφέρει.

Και συνεχίζει: “Παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο. Όταν βρισκόμασταν ολόκληρη η οικογένεια, το ρίχναμε στο τραγούδι. Ο μπαμπάς μου παίζει κιθάρα, ο αδελφός μου αρμόνιο και η μαμά μου έχει μια υπέροχη φωνούλα. Εμένα ήρθε η σειρά μου τώρα. Έχω μπει σε μια διαδικασία να γνωρίσω βαθύτερα τη μουσική, το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι από το 2009, και τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξεκινήσει μαθήματα πιάνου.”

Μαζί με το τραγούδι όμως δίνει την ενέργειά της και στο χορό και συγκεκριμένα στο Dancing! Αναρωτιέσαι τι κάνει η Κατερίνα λίγο πριν από κάθε live; Τρυπώσαμε στο καμαρίνι της και καταγράψαμε τα λίγα λεπτά προετοιμασίας της λίγο πριν το 3ο show του Dancing!

/
Έτοιμη να κάνει τις χορευτικές φιγούρες της

/
Τα μαλλιά της φροντίζει ο Νικόλας Βιλλιώτης ενώ το make up η Βάσω Νακοπούλου


Τις ντυπώσεις κλέβουν πάντα τα ξεχωριστά νύχια της…


… τα οποία επιμελήθηκς για μία ακόμη φορά η Άννα Αλμπάνη


Μπορεί να επικρατεί πανικός πριν το live αλλά η Κατερίνα το διασκεδάζει μαζί με τον Ηλία


Τα studio Κάππα έχουν γίνει σαν το σπίτι τους μετά από τόσες ώρες που περνούν εκεί

Read More

And More