Τάμτα: Η επιθυμία να φτιάξει δική της οικογένεια!

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στο Christmas Mystery στη Λεμεσό, η Τάμτα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στο περιοδικό Down Town και τον Παντελή Παναγιώτου, εξηγώντας γιατί τα Χριστούγεννα της φέρνουν μελαγχολία, αλλά και για την επιθυμία που έχει να φτιάξει τη δική της οικογένεια.

/

Σε ευχαριστεί το γεγονός ότι δουλεύεις τις μέρες των Χριστουγέννων; Δεν θα προτιμούσες να έκανες κάτι διαφορετικό;
Με ευχαριστεί και είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι που αγαπάω. Οπότε, το διασκεδάζω κι εγώ μαζί με τον κόσμο.

Τι αναμνήσεις έχεις από τα Χριστούγεννα των παιδικών σου χρόνων;
Έχω ανάμικτες μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, αλλά αυτό που με γέμιζε περισσότερο ήταν η αγάπη και η θαλπωρή που έπαιρνα από την οικογένειά μου.

Σήμερα πώς βιώνεις τις ημέρες των γιορτών; Αισθάνεσαι όμορφα ή μήπως σε κυριεύει και εσένα -όπως πολύ κόσμο- μια περίεργη κατάθλιψη;
Δεν είναι κατάθλιψη ακριβώς, απλά με πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία…

Φέτος, έχεις σκεφτεί πώς θα περάσεις τις μέρες των Χριστουγέννων;
Θα είμαι με την οικογένεια και με την κόρη μου που φέτος σπουδάζει εκτός Αθήνας και μου λείπει αρκετά.

Πάντως, μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχεις κάνει κάποια έντονη αλλαγή στα μαλλιά ή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Πού οφείλεται αυτό;
Ο άνθρωπος εξελίσσεται και ωριμάζει. Και εμφανισιακά αλλά και καλλιτεχνικά. Η αγάπη μου για τη μόδα δεν έχει αλλάξει. Απλώς, τώρα πια φροντίζω να την εκφράζω μέσα από ένα διαφορετικό φίλτρο. Βέβαια, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστώ κάποια στιγμή με άσπρα μαλλιά (γέλια).

Δεν πρέπει με κάποιο τρόπο, όμως, να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τον τίτλο του fashion icon που σου έχουν χρεώσει;
Η αλήθεια είναι ότι δεν κυνήγησα ποτέ κανένα τίτλο. Μου αρέσει όμως που οι δικές μου επιλογές στο κομμάτι της μόδας έχουν αντίκτυπο και επιρροή στον κόσμο. Για να τις ακολουθούν, τότε πάει να πει ότι τους αρέσει.

/

Με τον εαυτό σου, αισθάνεσαι καλά ή σε επηρεάζει το γεγονός ότι αρχίζεις σίγα-σιγά να μεγαλώνεις;
Όχι, καθόλου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Αντίθετα, θα σου έλεγα ότι το βρίσκω πολύ όμορφο. Άλλωστε, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.

Αφιερώνεις όσο χρόνο θα ήθελες για τον εαυτό σου;
Παρόλο που είναι κάπως δύσκολο, θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για μένα. Προσπαθώ, τουλάχιστον, να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα.

Στην τελευταία σου συνέντευξη στο Down Town πριν από λίγους μήνες είχες παραδεχτεί πως σου έλειπε πολύ μια αγκαλιά που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια… Αναρωτιέμαι, τη βρήκες τελικά;
Όχι, δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτή η αγκαλιά…

Σε αγχώνει αυτό;
Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι το θέμα της αποκατάστασης. Επειδή έχω ήδη ένα μεγάλο παιδί, ίσως γι’ αυτό να το βλέπω κάπως διαφορετικά. Θα ήθελα, όμως να φτιάξω οικογένεια…

Αισθάνεσαι άτυχη στον «έρωτα»;
Όχι. Ξέρω τι θέλω και είμαι αρκετά επιλεκτική. Όταν είσαι επιλεκτικός, θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δεχτείς και τις συνέπειες.

Read More

And More