Τατιάνα Στεφανίδου: Βackstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής!

Η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα εκπομπή «Μία». Πριν από λίγες μέρες η Τατιάνα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έκανε το γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής της.

Δες εδώ τι έγραψε η ίδια για την ολοκαίνουργια εκπομπή της στο Star, που θα προβάλεται από τη “Μια” μέχρι τις 4 το απόγευμα και κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου

Ένα hot «spot» με τη… Μία!

Εντάξει, θα πούμε την αλήθεια, δεν το γυρίσαμε… με τη μία. Το τρέιλερ της Τατιάνας είχε τα πάντα –όπως η εκπομπή, που ετοιμάζει!
Φώτα έσβηναν, κουδούνια δεν χτυπούσαν, χέρια… εξαφανίζονταν, τα λόγια τα χάσαμε μια-δυο φορές, ε μας έπιασαν και νευρικά γέλια, πολύ θέλει για να γυρίσουμε ένα τρέιλερ 30 δευτερολέπτων σε τρεις ώρες;
Για να μην απορείτε, όταν το δείτε, όχι, το σπίτι που μας φιλοξένησε για το γύρισμα δεν είναι της Τατιάνας. Όμως, όλοι το ζηλέψαμε και θέλαμε να το κάνουμε δικό μας, αφού εκτός από την τέλεια τοποθεσία του, δημιουργούσε… μία αίσθηση ζεστασιάς. Α, είπαμε τη μαγική πρόταση, προδοθήκαμε, αλλά μιας και το αρχίσαμε, ας το ολοκληρώσουμε. Ε ναι, αυτό θέλαμε: Να πάρουν οι τηλεθεατές… μία εικόνα για το τι θα γίνει φέτος.


Οι τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ από την Μαρία Μαρκαντωνάτου

Και μία λεπτομέρεια: Στο τρέιλερ, η Τατιάνα δέχεται ερωτήσεις, δεν κάνει ερωτήσεις! Για να δει μια φορά κι εκείνη την απέναντι μεριά!
Με το σκηνοθέτη της εκπομπής, Φώτη Βλαχογιάννη

Δες το trailer εδώ

Read More

And More