Ν. Θεοδωρίδου: “Δεν θέλω γάμο, θέλω σύντροφο για μια σχέση!”

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο “Πρώτο Θέμα”, όπου μίλησε για τη νέα δισκογραφική δουλειά της, τις εμφανίσεις της στο “Anodos Stage”, τη συνάντηση με την Νάνα Μούσχουρη, τις σχέσεις της με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη και τον έρωτα.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο της cd και η ίδια φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη. “Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και έχω καλή διάθεση αφού οι πρώτες εντυπώσεις που έχω εισπράξει από τον κόσμο στο μαγαζί που εμφανίζομαι και τραγουδώ τα νέα μου τραγούδια, είναι θετικές”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο νέο δίσκο της θα υπάρχει και το ντουέτο που έκανε με τον Νίκο Βέρτη.

Μιλώντας για τον έρωτα, η ίδια είπε πως είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. “Για ‘μένα ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό κομμάτi της ζωής μου. Μέσα από τον έρωτα βλέπω όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο ο έρωτας με ένα σύντροφο, αλλά ο έρωτας σε όλες τις εκφάνσεις του μέσα στη ζωή μου κι έτσι λειτουργώ”, υπογράμμισε.
Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη. “Δεν είμαι καθόλου ερωτευμένη. Ο έρωτας βρίσκεται παντού στη ζωή. Δεν σου κρύβω ότι φυσικά θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο, αλλά δεν θα τα βάψω μαύρα”, είπε και πρόσθεσε πως αυτήν την περίοδο δεν την ενδιαφέρει το ενδεχόμενο του γάμου. “Δεν θέλω γάμο, θέλω έναν σύντροφο για μια ωραία σχέση. Δεν έχω καθόλου ανάγκη αυτού του είδους τη δέσμευση”.
Όσον αφορά το νεανικό σχήμα με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί στο “Anodos”, η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη που συνεργάζεται με τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Ηλία Βρεττό και δεν μετανιώνει για την επιλογή της. “Από το 2006 συνεργάζομαι με μεγάλα ονόματα. Φέτος δεν το ήθελα με τίποτα. Δεν κρύβω ότι είχα δυο προτάσεις, οι οποίες θα μου απέφεραν εξασφαλισμένη επιτυχία και παραπάνω χρήματα. Αλλά ήθελα να κάνω αυτό”, ανέφερε.
Ακόμη, για τη συνάντηση με την Νάνα Μούσχουρη, η ίδια αποκάλυψε πως δεν πήγε στο μαγαζί της επειδή είναι φίλες και τόνισε πως νιώθει μεγάλη τιμή που βρέθηκε εκεί. “Θα ήταν μεγάλη τιμή να ήταν φίλη μου. Επίσης, δεν ετοιμάζουμε κάτι, αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός. Απλώς, με είχε δει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και ήθελε να με ακούσει από κοντά”, είπε.
Τέλος, για τη σχέση της με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν “ψυχραθεί”, η Νατάσα Θεοδωρίδου λέει το εξής: “Η Ελένη ήρθε την Παρασκευή και η απάντηση δόθηκε από μόνη της”. Ενώ, ανέφερε πως οι σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο είναι το ίδιο καλές. “Ο Γιάννης είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, έχουμε υπάρξει κουμπάροι, ουσιαστικά συγγενείς. Ότι επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους με την Ελένη δεν σημαίνει ότι τους βγάζεις από τη ζωή σου”, συμπλήρωσε.

Read More

And More