Θοδωρής Μαραντίνης: Ταξίδι αστραπή στη Χαλκιδική!

Στα αγαπημένα του μέρη επέστρεψε για λίγες ώρες ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman βρέθηκε με τους Onirama στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Το δυναμικό συγκρότημα έδωσε ένα ξεχωριστό live σε γνωστό στέκι της περιοχής τηρώντας μία παράδοση που τους θέλει, τα τελευταία τρία χρόνια, στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να εμφανίζονται εκεί.

Tο club Angels γέμισε από νωρίς με κόσμο από τη Χαλκιδική αλλά και τη Θεσσαλονίκη ο οποίο έφτασαν για να απολαύσουν τις επιτυχίες του αγαπημένου συγκροτήματος. Το summer party των Onirama ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το φως του ήλιο έκανε την εμφάνισή του και ο κόσμος υποδέχτηκε το νέο μήνα και επίσημα πια το καλοκαίρι με μουσική υπόκρουση τις επιτυχίες του συγκροτήματος. Τόσο ο μπασίστας Άλεξ Παπακωνσταντίνου όσο και ο Θοδωρής -αλλά και πολλοί ακόμα από τους παρευρισκόμενους- φρόντισαν να απαθανατήσουν τη μαγική στιγμή της ανατολής του ηλίου.

Γιατι σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει…#chalkidiki#sunrise#Angels#live #onirama #yolo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις


Το live στην Καλλιθέα Χαλκιδικής ήταν μόνο μία μικρή γεύση από την περιοδεία που ετοιμάζουν για φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και θα ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες και οι νέοι σταθμοί. Όλα αυτά ενώ συνεχίζουν τα εκρηκτικά τους live μαζί με την Έλλη Κοκκίνου κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο στο Cabaret @ Romeo.

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια απολάμβανε την ανατολή στις όμορφες Σπέτσες!


Read More

And More