Ρ. Θρασκιά: Οι φόβοι, τα παιδιά της και η παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτές τις μέρες με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της “Κοιτάω μπροστά” από τις εκδόσεις Διόπτρα η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά στην Αθήνα μίλησε στο περιοδικό Summer Mediterranean Cosmos για όλους και για όλα.

Η έκθεση της προσωπικής της ζωής στα media και οι… φόβοι
Όσα απευχόμουν να ζήσω… τα έζησα τελικά, όταν είδα δημοσιοποιημένη την προσωπική μου ζωή. Μέσα απ’ όλες αυτές τις δυσκολίες, ανακάλυψα τον πραγματικό εαυτό μου. Χρειάστηκε να ζήσω όλους τους φόβους μου, να τους αντιμετωπίσω, να μηδενίσω, να κάνω reset και restart, έχοντας πλέον πει την αλήθεια στον εαυτού μου, αλλά και στους άλλους για μένα.
Οι επαναστάσεις…
Δεν έκανα επαναστάσεις, παρά μόνο εσωτερικές και ο λόγος γι’ αυτό ήταν ότι για πολλά χρόνια πήγαινα στο κατηχητικό. Θεωρώ ότι η διδαχή κατέστειλε τις εφηβικές επαναστάσεις σε κάθε μορφή τους.
Τα παιδιά της

Δεν έχω πιο “καυτό” ζήτημα στη ζωή μου από το να είμαι καλή μαμά. Στην ενήλικη ζωή μας ξοδεύουμε πάρα πολλά για να επουλώσουμε τις πληγές που άθελά τους μας δημιουργούν οι γονείς ή η οικογένεια μας. Έχοντας γνώση αυτού με απασχολεί το αν είμαι καλή μαμά. Κάνω λάθη που τα παραδέχομαι, ζητώ συγγνώμη και αυτό είναι μια αρχή.
Το βιβλίο της
Στο βιβλίο μου “Κοιτάω μπροστά”, δεν συμβουλεύω κανέναν. Μέσα στα 18 κεφάλαια και στις 36 ιστορίες που περιλαμβάνει αυτό που κάνει είναι να ανοίξει ένα παράθυρο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να κοιτάξει μπροστά και να δει τον εαυτό του και την ευτυχία.

/

Read More

And More