J. Travolta: Το αμήχανο φιλί με την γυναίκα του στο κόκκινο χαλί μετά το σκάνδαλο!

Ο γάμος τους έχει κλυδωνιστεί από μια σειρά καταγγελιών από άντρες που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον John Travolta.

Ο ίδιος όμως δείχνει… γενναίος και εμφανίζεται με τη γυναίκα του στην πρεμιέρα για την ταινία Savages. To ζευγάρι ήταν συνέχεια πιασμένο χέρι – χέρι καθώς πόζαρε στους φωτογράφους του event.

/

H 49χρονη σύζυγός του Kelly, φερόταν παιχνιδιάρικα και έδειχνε αρκετά χαλαρή με τον John, αν και μόλις είχε βγει μια νέα κατηγορία στην επιφάνεια από έναν ναύτη που μάλιστα απειλούσε με μήνυση.

Playful:

Οι φήμες προυπήρχαν, αλλά το σκάνδαλο ξέσπασε για τα καλά τον περασμένο μήνα όταν δύο μασέρ άντρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση και του έκαναν μήνυση. Ο ένας στην πορεία την απέσυρε. Φυσικά ο John έχει αρνηθεί τα πάντα και μέσω των νομικών του συμβούλων.

/

Πριν λίγες μέρες μάλιστα σταμάτησαν στο παραπέντε κι έναν συγγραφέα που θα έβγαζε στη φόρα πολλά σκάνδαλα που είχαν να κάνουν με ερωτικές του περιπτύξεις με άνδρες σε διάφορα spa.

So

Ο John και η Kelly είναι παντρεμένοι από το 1991. Το μεγαλύτερο παιδί τους ο Jett πέθανε το 2009 στα 17 του χρόνια, κι έχουν άλλα δύο. Την 11χρονη Ella Blue και τον 23 μηνών Benjamin.

Read More

And More