Στ. Τσιμτσιλή: “Πριν έρθει το μωρό, είχα δύο άτυχες εγκυμοσύνες μέσα σε ένα χρόνο”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Σταματίαν Τσιμτσιλή τρεις μόλις μήνες μετά την γέννηση της μικρής Νάγιας. Μιλάει για το πώς ένιωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν έσπασαν τα νερά, πώς έχει αλλάξει η σχέση της με το Θέμη Σοφό τώρα που μεγάλωσε η οικογένειά τους και εκμυστηρεύεται αν θέλουν να κάνουν άλλο παιδί. Ακόμα, η παρουσιάστρια εξομολογείται στην στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες που είχε πριν έρθει το μωρράκι της…



Για τις ατυχείς εγκυμοσύνες

Πριν κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι, δεν σου κρύβω πως είχα πολύ μεγάλη αγωνία να πάνε όλα καλά. Γιατί είχα περάσει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη εμπειρία: μέσα σε μια χρονιά, είχα δύο ατυχίες. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα, πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω, όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει. Γιατί και για εμένα, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μου με τον άντρα μου, ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό. Κάτι που το πέρασα μαζί με τον Θέμη και πολύ δικούς μου ανθρώπους, γιατί δεν ήθελα να το συζητάω ούτε με τον εαυτό μου. Το λέω, όμως, τώρα, γιατί θεωρώ πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, το ονειρευόμαστε και το αποζητάμε με όλη τη λαχτάρα που μπορεί να χωράει η ψυχή μας, μπορούμε να το καταφέρουμε. Το λέω εγώ που δεν ήρθε εύκολα το μωρό στην οικογένειά μου. Και θα ήθελα να πω και κάτι σε όλους αυτούς που ρωτούν επίμονα ένα ζευγάρι “πότε θα κάνετε μωράκι;”. Ξέρω πως ο κόσμος ρωτά με αγάπη και από ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμένα μου έτυχε να μου λέει κάποιος “άντε, εσείς δεν θα κάνετε ένα μωρό;”, ενώ λίγες μέρες πριν είχα ζήσει την επώδυνη εμπειρία μιας άτυχης εγκυμοσύνης. Είναι μεγάλη απογοήτευση να περνάς κάτι τέτοιο. Τα βάζεις με τον εαυτό σου, νομίζεις πως έχεις κάνει λάθος εσύ. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου βγήκε. Έμπαινα στη διαδικασία να αυτομαστιγώνομαι, ενώ δεν έπρεπε. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος να είναι πιο προσεκτικός και διακριτικός με αυτές τις ερωτήσεις.

Για το αν της έχει λείψει η δουλειά
Την καθημερινότητα με το μωρό δεν την αλλάζω, αλλά για να είμαι ακόμα καλύτερη σε αυτό το ρόλο, θέλω να νιώθω καλά και σε προσωπικό επίπεδο. Κι αν δεν έχω υποχρεώσεις και λίγο τρέξιμο, επειδή έτσι έχω μάθει, υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η δουλειά. Αλλά δεν θα μπορούσα σε αυτή τη φάση να δουλεύω είκοσι ώρες τη μέρα, όπως παλιότερα.

Για το αν θα συνεχίσει στον ANT1
Με τον ΑΝΤ1 δεν με δεσμεύει συμβόλαιο κι επειδή διανύουμε μια περίοδο ρευστότητας, το μόνο που μπορώ να πω μετά από μία συνάντηση που είχα πριν από μερικές μέρες με τον Γιάννη Λάτσιο είναι πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για συνεργασία. Φαντάζομαι πως μια ξεκάθαρη εικόνα για το αν και τι θα κάνω θα έχω στο τέλος του μήνα. Εκεί που επιστρέφω σίγουρα είναι στον Ρυθμό. Ξεκινάμε στις 26 Αυγούστου, κάθε μέρα 14.00-16.00

Για την μεταγραφή Λιάγκα-Σκορδά
Δεν μου αρέσει το κυνήγι μαγισσών ούτε το να μπαίνω στο ρόλο του θύματος. Αν το Fthis διακοπεί, θα είναι επειδή για τους ανθρώπους του σταθμού ο κύκλος του έκλεισε και όχι επειδή προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο δυναμικό του. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στη Φαίη και τον Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα.

Για την επαναλειτουργία του Alter
Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στο Alter. Ήταν το κανάλι στο οποίο μου δόθηκε μια ευκαιρία να κάνω ένα παραπάνω βήμα κι αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έμεινα μέχρι τέλους απλήρωτη τους τελευταίους δέκα μήνες και κάτω από συνθήκες ανθυγιεινές, όχι απλά δύσκολες – δεν υπήρχε ούτε χαρτί στις τουαλέτες. Μέχρι τελευταία στιγμή έλπιζα πως κάτι θα γίνει και θα σωθεί η κατάσταση. Άκουσα πως υπάρχει μια κινητικότητα και επικοινώνησα και με την προηγούμενή μου διευθύντρια και καλή μου φίλη, τη Ράνια Ματαφιά, που ήταν παρούσα σε κάποιες συσκέψεις. Μακάρι κάτι να γίνει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν επιχειρήσεις που να δίνουν δουλειές.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More