Π. Βασιλόπουλος – Μ. Τσουρή: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με τον 8 μηνών γιο τους!

Ο γιος τους Κωνσταντίνος είναι η αδυναμία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και της Μαρίας Τσουρή. Ο ερχομός του “άντρα” τους, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο χαζομπαμπάς, ήταν η πιο ευχάριστη αλλαγή που ήρθε στη ζωή τους τ δύο τελευταία χρόνια που είναι μαζί.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά για το περιοδικό Hello όπου ο 8 μηνών μικρός έκλεψε την παράσταση, ακόμα και κατά την διάρκεια της συνέντευξης στην Χριστίνα Κόμπου.



Μαρία, πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης όταν του είπε ότι είσαι έγκυος;

Μαρία: Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά του έστειλα μήνυμα. Ο Παναγιώτης φαίνεται ότι είχε ένα προαίσθημα γιατί δεν αντέδρασε. Ήταν σαν να το περίμενε.
Παναγιώτης: Πράγματι όταν μου το είπε δεν μου φάνηκε περίεργο.
Μαρία: Σε αντίθεση με εμένα που πήρα τους γονείς μου και την αδερφή μου και έκλαιγα. Μέσα σε λίγα λεπτά συνειδητοποίησα ότι η ζωή μας θα άλλαζε καταλυτικά. Να φανταστείτε ότι έπαιζα ακόμη πόλο. Από την ημέρα όμως που έμεινα έγκυος, άλλαξε η ζωή μου. Δεν είχε καμία σχέση με πριν.



Ο ερχομός του Κωνσταντίνου άλλαξε τον χαρακτήρα σας;

Παναγιώτης: Εννοείται. Βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά. Τώρα καταλαβαίνεις όλα όσα έλεγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός. Από τη στιγμή που έρχεται το παιδί στη ζωή σου και το παίρνεις αγκαλιά, έχεις άλλες ευθύνες. Προτεραιότητά σου πλέον είναι ένα μικρό ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εσένα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, τα θέλω σου, οι ανάγκες σου και πλέον σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο για να επιβιώσει το παιδί που έχεις φέρει στη ζωή.
Μαρία: Όχι όμως γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί αυτό θέλεις. Η μεγαλύτερη διαφορά που βλέπω με πριν είναι ότι έχω αποκτήσει φόβους. Πριν δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν ατρόμητη. Τώρα μπαίνω σε αεροπλάνο και κάνω το σταυρό μου. Όταν χρειάστηκε να κάνει ο Παναγιώτης ένα ταξίδι στην Αμερική κλαίγαμε και οι δύο μη τυχόν πάθει κάτι.
Παναγιώτης: Κι εγώ δε σας κρύβω ότι σκέφτομαι έντονα τη στιγμή που θα επιστρέψω στις αθλητικές δραστηριότητες και θα χρειαστεί να ταξιδεύω συνεχώς. Πριν δεν είχα φόβους. Ίσως δημιουργούνται από την αγάπη που τρέφεις για την οικογένειά σου. Μου κάνει εντύπωση όμως ο ξαφνικός αυτός πανικός που με πιάνει.

Θα θέλατε να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας;
Παναγιώτης: Από χθες. Αν δεν είχαμε τόση πολλή δουλειά, μπορεί και να ήταν ήδη έγκυος.
Μαρία: Ενώ αρχικά έλεγα ότι θέλω να τα κάνω όλα μαζί, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας ο Κωνσταντίνος δεν θέλω να στερηθώ τίποτα από την εξέλιξή του. Όση ώρα είμαστε μαζί, ασχολούμαστε συνεχώς μαζί του, να περάσουμε όμορφες στιγμές οι τρεις μας και μετά να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More