Τζένη Μπαλατσινού: “Το να είμαι μαζί με τον Πέτρο πέρυσι στο πρωινό ήταν δύσκολο”

Μετά την περσινή εμπειρία της στο πλευρό του πρώην συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου στο πρωινό του Mega, επέστρεψε με δική της εκπομπή. Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο και είναι γεμάτη καλή διάθεση και φρέσκιες ιδέες. Αυτό εξομολογείται μιλώντας στο ένθετο περιοδικό TV Έθνος και τον Λεονάρντο Ορφανίδη.

Ποια είναι τα καλά και τα κακά που σου άφησε η εμπειρία του “Πρωινού”; Πού σου… άρεσες και το ενδεχομένως σε ώθησε να βελτιωθείς παρατηρώντας τον εαυτό σου μετά;

Μονό καλά πράγματα πήρα από το “Πρωινό mou”, ειλικρινά. Ήμουν τυχερή γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Από την αρχισυνταξία μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, μόνο καλά πράγματα έχω να πω. Και νομίζω βελτιώθηκα και χαλάρωσα.

Το διαζύγιό σου ανακοινώθηκε διακριτικά κατόπιν εορτής (συγκεκριμένα εκπομπής). Πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν να είσαι στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής ως ζευγάρι με έναν άνθρωπο με τον οποίο περνούσατε μια ευαίσθητη στιγμή;
Το έχω ξαναπεί, ήταν δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και σουρεαλιστικό, είχαμε πολλές καλές στιγμές αυτοσαρκασμού με τον Πέτρο και κώδικες που μόνον εμείς καταλαβαίναμε.

Τι σχόλια και παρατηρήσεις δέχεσαι από τα παιδιά σου είτε ως τηλε-περσόνα είτε ως δημόσιο πρόσωπο;
Δεν με βλέπουν τα παιδιά μου, δεν βλέπουν γενικώς τηλεόραση. Τώρα αν κάποια στιγμή τύχει να με δουν δεν θα κάτσουν να αναλύσουν κάτι. Ίσως λίγο τα μαλλιά, τα ρούχα. Το μόνο που μου έχουν πει ψιλοσοβαρά είναι να μην τραγουδάω γιατί τους κάνω ρεζίλι στο σχολείο (γέλια)

Τους αρέσει που έχουν μια αναγνωρίσιμη μαμά ή νιώθεις ότι κάπου μπορεί να τους δυσκολεύει;
Το έχουμε δουλέψει πολύ αυτό με τον Πέτρο, το έχουμε αποδομήσει και απομυθοποιήσει τελείως. Είναι απλώς μια δουλειά και τίποτα παραπάνω. Ξέρω ότι έχουν διαμορφώσει πολύ δυνατούς χαρακτήρες και δρουν στην κοινωνική τους ζωής ως αυτόνομες προσωπικότητες. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να έχεις απομυθοποιήσει από μέσα και σε τόσο νεαρή ηλικία ένα “λαμπερό” σύστημα. Είναι υγιές να έχεις άλλα πρότυπα και όχι αυτά που σου σερβίρουν.

Read More

And More