Τζωρτζίνα Λιώση: “Ανήκω σε μία γενιά που συνάντησε την κρίση στην πιο παραγωγική ηλικία της”

Η Τζωρτζίνα Λιώση έχει καταφέρει, στα 27 της, να συνδυάσει την ψυχολογία με το μόντελινγκ, την υποκριτική και την εγκληματολογία. Η τύχη, στην οποία πιστεύει και η ίδια πολύ, παίζει τα πιο όμορφα παιχνίδια.

H πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός ποζάρει για το περιοδικό Close up και μιλάει για το χαρακτήρα της Ντιλέκ που υποδύεται στο σίριαλ του Ant1 “Ταμάμ”, τη σχέση της με τη μόδα και τη γενιά της.

/

Για την υποκριτική
Ίσως χωρίς να το συνειδητοποιώ να έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς τις γνώσεις μου από τις σπουδές μου στην ψυχολογία και στην εγκληματολογία. Εξάλλου, ήταν τα μόνα εφόδια που είχα όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός. Ο καθένας μας πράττει και εργάζεται με βάση τις εμπειρίες και τις γνώσεις του, οπότε το βρίσκω αναπόφευκτο το να λειτουργώ χρησιμοποιώντας ό,τι έχω μάθει μέχρι σήμερα”, σχολιάζει αναφερόμενη στην υποκριτική.

Για τον ρόλο της
Σίγουρα διαβάζοντας ένα ρόλο αναγκάζεσαι να τον φιλτράρεις μέσα από το δικό σου χαρακτήρα. Έτσι, μπορεί να τύχει, στην προσπάθεια να μελετήσεις ένα ρόλο, να αναδειχτούν στοιχεία του χαρακτήρα σου που είτε ήταν κρυμμένα είτε ακαλλιέργητα”, λέει μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά.

Για τη γενιά της
Ανήκω σε μία γενιά που συνάντησε την κρίση στην πιο παραγωγική ηλικία της και αυτό, αν μη τι άλλο, με προσγείωσε απότομα κάνοντας σίγουρα τα όνειρά μου να φαντάζουν δυσκολότερα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ήμουν πιο ρομαντική, τώρα πια σίγουρα πιο κυνική, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι απλώς μεγαλώνουμε. Νομίζω ότι ο ρομαντισμός είναι συνυφασμένος με τη νεότητα, μάλλον μεγαλώνοντας απομακρυνόμαστε απ’ αυτόν.

Για τη μόδα
Μου αρέσει να παρακολουθώ τη μόδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθώ οτιδήποτε νέο υπάρχει. Το στιλ οφείλει να είναι κάτι προσωπικό. Στην ντουλάπα μου υπάρχουν αρκετά ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες. Τα συνηθίζω αρκετά και μου αρέσει να τα συνδυάζω με κοντές μπλούζες και πουλόβερ. Κάτι άλλο που μου αρέσει πολύ, αν και δεν το συνηθίζω τόσο, είναι τα co-ords.

/

Την Τζωτζίνα από 1η Απριλίου την βλέπουμε και στην παράσταση “Φον Δημητράκης” στο Θέατρο Μουσούρη.

Read More

And More