Δ. Βανδή: “Φοβάμαι για το μέλλον. Είμαι και μάνα, σύζυγος και κόρη”

Η Δέσποινα παρόλο που έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, βρίσκει πάντα καιρό για να στηρίξει τους φίλους της. Ανάμεσα στα ταξίδια που κάνει για τις συναυλίες στο εξωτερικό “ξέκλεψε” λίγο χρόνο για να βρεθεί στην παρουσίαση της νεάς κολεξίον του Βρεττού Βρετάκου για το φετινό χειμώνα.

Άλλωστε η τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι είναι και “μούσα” του γνωστού σχεδιαστή. “Φοράω χρόνια ρούχα του Βρεττού και θέλω να μπορούσα να τα αγοράσω όλα! Δεν μπορώ να φορέσω τα τόσο αποκαλυπτικά, επιλέγω όμως αυτά που ταιριάζουν απόλυτα για μια άψογη εμφάνιση στο stage”, δήλωσε η ίδια στην κάμερα του LifeStyle.

Εκτός από τις δημιουργίες όμως η Δέσποινα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση. Η ίδια βιώνει την κατάσταση όπως κάθε απλός Έλληνας και εκφράζει τους ίδιους φόβους και τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον.

“Αντιμετωπίζω όλο αυτό που συμβαίνει με πάρα πολύ άγχος, αγωνία για το τι μας ξημερώνει, αλλά το χειρότερο είναι ο φόβος που αισθανόμαστε. Σίγουρα, φοβάμαι για το μέλλον. Μπορεί να είμαι διάσημη, αλλά είμαι και μάνα σύζυγος και κόρη και πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι εύκολο”, ανέφερε η Δέσποινα.

Read More

And More