Δ. Βανδή: Ξετρελάθηκε με τις λιχουδιές γνωστού σεφ! Δες ποιος είναι!

Τις γευστικές λιχουδιές του Βασίλη Καλλίδη δοκίμασε για μια ακόμη φορά η Δέσποινα Βανδή. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο εστιατόριο που εργάζεται ο γνωστός σεφ και απόλαυσε ένα ιδιαίτερο δείπνο.
Η Δέσποινα, μάλιστα, φαίνεται πως ενθουσιάστηκε με τα πιάτα του διάσημου σεφ που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έγραψε στο twitter της ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένη από το μενού του. “Έχουμε φάει τα πάντα στο Άνετον. Είναι πάντα τέλεια και τόσο φιλικά”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό και ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Βασίλη Καλλίδη.

Οι δυο τους βέβαια, είχαν ξανασυναντηθεί το Δεκέμβρη στο φιλανθρωπικό bazaar που είχε οργανώσει η γνωστή τραγουδίστρια για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και είχαν ετοιμάσει μαζί γλυκά και κουλουράκια για τα παιδιά.
Λάτρης, άλλωστε, του καλού φαγητού και των νέων γεύσεων η Δέσποινα δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τη μαγειρική. Η ίδια πολλές φορές μαγειρεύει για τα παιδιά της και τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και ξέρει να ξεχωρίζει τις καλές συνταγές. Η σπεσιαλιτέ της είναι το σπιτικό ψωμί, ενώ πρόσφατα επιμελήθηκε το μενού για το πάρτυ της κόρης της Μελίνας, στο οποίο έφτιαξε και την τούρτα γενεθλίων.

Read More

And More