Δ. Βανδή: Το νέο σέξυ φόρεμα και η μεγάλη επιτυχία στο Posidonio! Φωτογραφίες

Σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια μετά την επιτυχία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της, φαίνεται πως αποθεώνεται από τους θαυμαστές της επί σκηνής στο ανεβαστικό σχήμα που παρουσιάζει με τον Αντύπα.
Το Posidonio είναι κυριολεκτικά κατάμεστο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο που ανεβαίνει στη σκηνή του η Δέσποινα με τον Aντύπα και του Vegas, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που εγγυάται την απόλυτη διασκέδαση. Ενώ πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν βρεθεί εκεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Δέσποινα, όμως, έχει πάντα ένα ζεστό χαμόγελο για όλους και κάθε φορά και μια διαφορετική έκπληξη on stage. Μια από αυτές τις εκπλήξεις είναι και το νέο εντυπωσιακό και σέξυ μαύρο φόρεμα που φόρεσε σε μια από τις εμφανίσεις της και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.
Πολύ κομψή και ανανεωμένη η διάσημη τραγουδίστρια τραγούδησε ντουέτο με τον Αντύπα, φορώντας το σικ φόρεμά της και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More