Δ. Βανδή: Ετοιμάζει την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη η Δέσποινα Βανδή! Μπορεί να έχει καταξιωθεί στον χώρο του τραγουδιού και ανήκει στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες ωστόσο δεν επαναπαύεται. Ψάχνει διαρκώς και ανακαλύπτει νέα πράγματα για να δημιουργήσει αλλά και να της δώσουν ακόμα περισσότερη ενέργεια… Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία μιας προσωπικής συλλογής γυναικείων ρούχων!

/

Η Δέσποινα ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές τις επιλογές τόσο στην καθημερινή της ζωή όσο και στις εμφανίσεις της στην πίστα και αποφάσισε να αξιοποιήσει την αγάπη της για την μόδα με έναν περισσότερο ενεργό ρόλο σε αυτή.

/

Αποτελεί για εκείνη ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται με την βοήθεια του επιτελείου της. Η Δέσποινα έχει επιλέξει ένα αξιόλογο team με το οποίο θα δώσει την δική της ταυτότητα στην συλλογή η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου!

Αέρινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες και ροκ κομμάτια, με υφάσματα και σχέδια που έχει επιλέξει η ίδια, ραμμένα σε ελληνικό εργοστάσιο και φυσικά θα διατίθενται σε προσιτές τιμές.

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More