Δ. Βανδή: Δυναμικό come back με νέο τραγούδι!

Με ένα νέο και άκρως ερωτικό τραγούδι επιστρέφει δυναμικά η Δέσποινα Βανδή. Το νέο της τραγούδι με τίτλο “Όταν περάσει αυτή η νύχτα”είναι σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου, και μουσική Τάσου Λυμπέρη και θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως ανακοίνωσε και η ίδια.

Την περασμένη εβδομάδα, η Δέσποινα συναντήθηκε με τους συνεργάτες της για τη φωτογράφηση του εξώφυλλου και σήμερα δημοσιεύτηκε και στο twitter της δισκογραφικής της εταιρείας Spicy, η cover photo για το νέο της τραγούδι.


Από τα backstage της φωτογράφησης!

Το εξώφυλλο για το νέο της τραγούδι!
Αξίζει μάλιστα, αναφέρουμε πως η ίδια η Δέσποινα μας είχε δώσει πριν λίγες μέρες μια πρώτη γεύση από τους στίχους του μέσα από τα social media.
Μέσω του Twitter και του Instagram της, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της μερικούς από τους στίχους του νέου της κομματιού, το οποίο χαρακτηρίζει “ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έρχονται”.
Αυτοί είναι οι στίχοι του:

“Ζήσε τη ζωή σου, είναι επιλογή σου, μην τολμήσεις όμως ν΄αρνηθείς πως για μένα ζούσες, όταν με φιλούσες μην τολμήσεις ψέματα να πεις”.

“Όταν περάσει αυτή η νύχτα εγώ δεν θα σε ξαναδώ, μα θα σου πω όσα δεν είπα, στον εαυτό μου το χρωστώ. Όταν περάσει αυτή η νύχτα, για σένα δεν θα ξαναρθώ, θα απαλλαγώ απ΄τη συνήθεια χωρίς εσένα να μη ζω…”

Read More

And More