Δ. Βανδή: Χριστουγεννιάτικα ψώνια και χαλαρές βόλτες πριν την πρεμιέρα του The Voice!

Σε διαδικασία προβών βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το νέο talent show του ΑΝΤ1 στο οποίο συμμετέχει. Η τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο “ναι” και θα εμφανίζεται ως κριτής στο The Voice δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, την Mελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη από τους Stavento.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια αγαπημένη τραγουδίστρια σε αυτό το ρόλο καθώς η καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου συμμετείχε στο Greek Idol. “Αυτό που χρειάζεται -και έχει η Δέσποινα- είναι η ευγένεια, το ήθος, η διακριτικότητα και πολύ σημαντικό είναι ότι και εκείνη στις αρχές της έχει περάσει από οντισιόν και ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο είναι να απορρίπτουν τα όνειρά σου”, σχολίασε πρόσφατα η Έλλη στην κάμερα της εκπομπής “Μελέτησέ το!”

Εκτός από τις πρόβες όμως η Δέσποινα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στα αγαπημένα της πρόσωπα και σε καθημερινές αγαπημένες συνήθεις. Άλλωστε απολαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών και είναι γνωστό ότι αγαπάει τα Χριστούγεννα. Ο φωτογραφικός του TLIFE την απαθανάτισε σε πρόσφατη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με casual look. Η τραγουδίστρια μαζί με μία φίλη της χάζεψαν τις βιτρίνες των στολισμένων καταστημάτων και έκαναν τα ψώνια τους!

Δες φωτογραφίες από την εξόρμηση της τραγουδίστριας στο εμπορικό!

Read More

And More